Negrean, euro-gol și Universitatea urcă pe locul 3 în clasamentul Ligii a 2-a

alexandru negrean

Universitatea Cluj a obținut o victorie la limită (1-0) în partida disputată, luni seara, în deplasare contra echipei CS Mioveni. După o primă repriză modestă, Alexandru Negrean a reușit să marcheze, în minutul 59 al întâlnirii, primul gol din carieră pentru U. Cu o execuție superbă de la 20 de metri, Negrean a plasat mingea în vinclul porții apărate de Popescu.

Sub conducerea lui  Costel Enache studenții se află la a  9-a partidă fără înfrângere iar după victoria de la Mioveni, Universitatea Cluj a acumulat 17 puncte fiind la doar trei puncte distanță de liderul Universitatea Craiova. În etapa a 10-a  Universitatea Cluj va disputa o altă partidă  dificilă, tot în deplasare, la Rapid București.

La finalul jocului Costel Enache a vorbit despre bucuria victoriei, însă a recunoscut că sunt aspecte ale jocului care pot fi îmbunătățite.

“Am văzut un meci între două echipe care și-au dorit victoria în seara asta. Eu mă bucur că am obținut-o, deși nu a fost așa ușor. Vreau să felicit jucătorii pentru faptul că au fost organizați până la capăt. E un lucru foarte important din punct de vedere mental. Sigur, la aspectul tehnico-tactic mai e de lucrat. Am spus înainte de meci și repet, e nevoie de puncte pentru a atinge obiectivul. Mijloacele sunt mai puțin importante, punctele contează. Nu e cea mai mare bucurie din viața mea. E o bucurie de moment, pentru că știu că urmează alte jocuri foarte importante și avem mult de muncit pentru a ne atinge obiectivul. Dar, e un pas înainte și ne dă încredere”, a afirmat Costel Enache.

CS Mioveni: Ius. Popescu – Oancea, Garutti, Al. Iacob, Burnea (cpt.) – D. Toma, Sz. Vereș – Rădescu, C-tin. Șerban, Bg. Rusu – Sg. Negruț

Rezerve: Val. Sima – Gherghe, Massaro, Laur. Marinescu, M. Chindriș, Velbrum, Mar, Coșereanu, Ișfan.

Antrenor: Claudiu Niculescu

”U” Cluj: Vâtcă – Neciu, Gab. Tamaș (cpt.), Luchin, Inacio Miguel – Novac – Golan, Negrean, Mâneran, Nic. Pîrvulescu – Gavra

Rezerve: Gorcea – Al. Pop, Taub, Meșter, Ștefănescu, Goga, Dican, Ribeiro

Antrenor: Costel Enache

Au mai intrat: Taub, Ribeiro, Meșter, Goga, Dican.

Foto: F.C. Universitatea Cluj/Facebook

Category

PNL2020

aeroport

proromania

alternativa dreapta

Profile picture for user InfoCluj.eu