România - Ţara Galilor se joacă la Cluj

nationala fotbal tineret

Partida dintre selecționata Under 21 a României și Ţara Galilor, contând pentru preliminariile Euro-2019, se va disputa la Cluj-Napoca pe stadionul “Doctor Constantin Rădulescu”.

Reprezentativa Under 21 a României va întâlni Țara Galilor, în preliminariile pentru Euro 2019, la Cluj-Napoca, în 12 octombrie 2018. Partida se va disputa începând cu ora 19:00.

Biletele au fost puse în vânzare online începând de azi pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro. O persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele titularului va fi inscripționat pe toate). Prețul unui bilet este 10 lei, intrare generală. Joi, 11 octombrie 2018, biletele vor fi puse în vânzare și la casieriile de la stadion. Programul caselor de bilete este: 12:00 – 19:00.

Naționala U21 este neînvinsă în actuala campanie de calificare și mai are nevoie de 4 puncte în ultime două jocuri pentru a fi sigură de locul întâi. Cele 9 câștigătoare de grupe merg direct la EURO, în timp ce 4 din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

 

Category
Profile picture for user InfoCluj.eu

corina cretu