U Cluj își joacă promovarea la TAS

universitatea cluj

Președintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat că Universitatea Cluj a depus o sesizare în cazul Academicii Clinceni, iar aceasta se va adăuga dosarului deja deschis de Comisia de Disciplină.
Răzvan Burleanu a admis posibilitatea ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) să decidă din nou componenţa Ligii I, cazul formaţiei Academica Clinceni fiind trimis către Comisia de Disciplină a FRF.

"Pe ordinea de zi a fost şi o sesizare a Universităţii Cluj în cazul Clinceni. Comitetul Executiv a decis în unanimitate să trimită această sesizare către Comisia de Disciplină. Federaţia Română de Fotbal a sesizat deja comisia de disciplină în cazul Academiei Clinceni iar această sesizare se va adăuga acestui dosar deja deschis. În primul rând vorbim despre o decizie care va fi luată de Comisia de Disciplină, iar noi ca administraţie nu ne putem pronunţa înaintea acestei decizii. Trebuie să aşteptăm decizia Comisiei de Disciplină. Ce soluţie ar fi, să nu se mai dezbată la nivelul Comisiei de Disciplină? E un proces de justiţie sportivă care trebuie să se deruleze, să intre pe parcursul normal”, a declarat Burleanu la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF.

Cluburile FCSB şi Academica Clinceni au o relaţie colaborare strânsă în sensul că gruparea bucureşteană are 9 jucători împrumutaţi la echipa nou-promovată. Finanţatorul FCSB a afirmat că le plătea salariile acestora, fapt care nu se va mai întâmpla din momentul promovării, regulamentul interzicând astfel de practici.

Jucătorii împrumutaţi de FCSB la Clinceni sunt: Cristian Andrei, Ionuţ Dinu, Mihailov Mitrov, Ovidiu Horşia, Alexandru Nicola, Cristian Dumitru, Vlad Mihalcea, Robert Ion şi Salvatore Marrone. Academica Clinceni, echipă care a promovat anul acesta în Liga I, a primit licenţă din partea Federaţiei Române de Fotbal şi dreptul de a evolua pe prima scenă.

 

Category
Profile picture for user InfoCluj.eu