“U” Cluj mai speră la o promovare directă după victoria cu Sportul Snagov (1-0)

u sportul snagov

“Universitatea Cluj mai are șanse la o promovare directă după ce a învins pe teren propriu Sportul Snagov. Principala condiție este ca, în ultimele două etape, să obțină cele 6 puncte puse în joc în timp ce,  Academia Clinceni să piardă cu FC Argeș și Petrolul.

Universitatea Cluj era obligată să câștige partida cu Sportul Snagov, disputată din această seară pe Cluj Arena, pentru a mai spera  promovare. Din păcate jocul studenților nu a fost unul convingător însă, la finalul partidei, “U” a obținut  cele trei puncte, atât de necesare în lupta pentru locul 3 ce asigură participarea la barajul pentru Liga I.
În prima repriză Sportul Sangov a trecut in doua rânduri pe lângă deschiderea scorului ( minutul 7 repectiv minutul 28), dar intervențiile spectaculoase ale lui Bozdoacă au salvat echipa antrenată de Bogdan Lobonț.
Una dintre puținele acțiuni de poartă ale studenților în prima repriză s-a petrecut în minutul 47 când Pârvulescu a șutat periculos însă mingea a trecut puțin peste poartă.  

O fază importatantă a celei de a doua reprize s-a petrecut în minutul 87 când Greu a căzut în careul echipei Ntrenate de Trică dar arbitrul Sergiu Popa a lăsat jocul să continue.
În minutul 89, Hațiegan l-a servit perfect cu o centrare pe Pârvulescu care, scăpat din marcaj, a trimis balonul cu capul în poartă.

Cu 76 de puncte, Universitatea Cluj ocupă locul 3 și va disputa următoarea etapă pe terenul celor de la CS Balotești, urmând să încheie sezonul în fața propriilor suporteri într-un meci contra echipei Pandrurii Tg Jiu.

 

Category

Primarie2

Profile picture for user InfoCluj.eu