“U” NTT Data Cluj și-a prezentat lotul și obiectivul pentru noul sezon din Divizia A1

u ntt data

Echipa de  volei feminin “U” NTT Data Cluj va ataca noul sezon competițional cu un lot format în totalitate din jucătoare românce. Conducerea clubului a anunțat că își propune o clasare cel puțin pe locul șapte, acest lucru fiind motivat și de faptul că, în pauza competițională au fost efectuate mai multe transferuri, cel mai important fiind cel al Adrianei Pîrv, componentă a lotului național de volei a României.

Staff-ul tehnic al “U” NTT Data Cluj are o altă componență  față de sezonul trecut. El este format din Luminița Trombițaș - antrenor principal, Mimi Voievod - antrenor secund, Victor Baciu - kinetoterapeut și Ovidiu Butoieru-preparator fizic.

“Toată lumea este încrezătoare și pozitivă. Vom vedea sâmbătă pe teren ce putem să demonstrăm. Am mare încredere în fete și ele știu asta. Am reușit să o aducem pe Ariana și sper să fie un plus pentru echipă. Fără muncă nu se poate. Am format un grup foarte frumos și încercăm să scoatem cele mai bune rezultate posibile. Este greu să ne luptăm cu restul echipelor care au 5-6 jucătoare străine. Noi avem doar românce, studente, tinere, cu care încercăm să obținem cele mai bune rezultate”, declarat  Luminița Trombițaș.  

Potrivit managerului Constantin Parâia, “U” NTT Data Cluj este o echipă formată doar din ardelence . Acesta a afirmat că strategia clubului este de a crește propriii juniori și de a se menține în prima divizie cu o clasare mai bună decât în precedentul sezon, când echipa a încheiat campionatul pe locul opt.

“Ne dorim să creștem propriii juniori și ne mândrim cu faptul că am contruit o echipă doar din ardelence. Ne dorim să ne mândrim cu această echipă și am încredere că o vom face. Sâmbătă vom începe campionatul, la Timișoara, împotriva echipei Agroland. Știm că putem câștiga, având în vedere valoarea celor două echipe. Noi ne propunem în primul rând să rămânem în prima divizie. Dacă anul trecut am obținut locul opt, anul acesta dacă ne batem serios cred că putem obține locul șapte, dacă nu chaiar mai sus. Noi facem o treabă foarte serioasă, iar rezultatele trebuie să apară”, a declarat Constantin Parâia.

Jucătoarea de lot național, Ariana Pîrv s-a arătat încerzătoare în obiectivele anunțate de conducerea clubului și a declarat că mereu a visat să se întoarcă la Cluj pentru a lupta sub culorile Universității.

“Sunt optimistă, m-am întors acasă. Abia așteptam, era visul meu să mă întorc la Cluj. Ne dorim să facem un campionat bun, suntem o echipă tânără și așteptăm multă lume la sală. Vrem ca oamenii să vină la sală, să ne susțină. Noi vom face tot posibilul să facem un rezultat bun”, a declarat Ariana Pîrv.

Diana Stănese, reprezentantul NTT DATA România, a vorbit despre echipa pe care compania o sponsorizează.

“Sunt onorată să mă aflu aici, vreau să vă mulțumesc și să felicit echipa în numele companiei pentru rezultatele de până acum și pentru faptul că s-au menținut în Divzia A1. Sper să avem cel puțin aceleași rezultate și anul viitor. Vă urăm mult succes în nou an competițional”, a afirmat reprezentantul NTT DATA România, Diana Stănese.

Lotul complet ”U” NTT Data Cluj:

Raluca Bucur (căpitan), Alexandra Ariton, Sorina Răileanu, Alexandra Bara, Paula Tarța, Ioana Vodă, Adina Stanciu, Angelica Podină, Iris Porca și Sorina Mocan, Gabriela Dancu (Știința Bacău), Ariana Pîrv (ACS Agroland Timișoara), Andreea Tamaș (CSM Volei Alba Blaj) și Antonia Crișan (CSU Medicina CSȘ Târgu Mureș)

Category
Profile picture for user Eugen Olariu