Universitatea Cluj, record negativ: Șapte înfrângeri în șapte meciuri

baschet feminin u cluj

Echipa feminină de baschet a Universității Cluj, în loc să se bată pentru titlul de campioană a României în anul centenarului, a înregistrat sâmbătă cea de a șaptea înfrângere din tot atâtea meciuri disputate în actuala ediție de campionat.

Fetele echipei Universității antrenate de Carmin Popa  au pierdut, pe teren propriu, partida cu CSM Satu Mare, cu scorul de 70-54. Ținând cont de faptul că în următoarea etapă clujencele vor juca pe terenul campioanei României, Sepsi Sfântu Gheorghe, este greu de crezut că vor reuși surpriza, cel mai probabil că vor bifa un nou record negativ de opt înfrângeri consecutive.

Nici celelalte secții sportive ale Clubului Universitatea nu au avut un weekend prea reușit și au înregistrat la rândul lor înfrângeri pe bandă. Astfel, echipele clujene de volei au fost înfinse fără drept de apel cu un sec 3-0 de Unirea Dej respectiv de CSM București în timp ce, echipa de handbal masculin a cedat în deplasare pe terenul celor de la CSM Făgăraș la o diferență de 9 puncte (30-39).

 

Category
Profile picture for user Eugen Olariu