Universitatea-Farul Constanța 2-1. Clujenii revin pe locul secund

u cluj-farul constanta

Universitatea Cluj a deschis rapid scorul în partida desfășurată azi pe teren propriu împotriva echipei Farul Constanța, contând pentru etapa 30 a Ligii 2. În minutul 3, Gavra a reușit să înscrie cu capul din colțul careului de 6 metri în urma unui corner executat de pe partea dreaptă de atac a clujenilor.

În minutul 32, clujenii au avut ocazia să  majoreze avantajul de pe tabelă prin George Florescu însă reluarea acestuaia  cu capul din interiorul careului mic a trecut ușor peste poarta jucătorilor antrenați de Petre Grigoraș.

Căpitanul Șepcilor roșii, Dorin Goga a majorat scorul la 2-0, în minutul 59, printr-un șut la colțul scurt după o pasă primită de la Florescu.

Constănțenii a avut ocazia să reducă din diferență în minutl 69 când pasa lui Neciu, printre fundașii clujeni, l-a lăsat singur cu portarul pe Fotescu însă acesta a fost blocat impecabil de intervenția lui Iulian Dinu.

Farul Constanța și-a mai tercut o ocazie de a reduce din diferență în minutul 71 când  Fotescu a șutat de la 10 metri cu exteriorul însă mingea a lovit bara transversală.

În minutul 94 al partidei, Rosado, nemarcat la 3 metri de poarta lui Dinu, a profitat de relaxarea jucătorilor clujeni și a înscris pentru 2-1.

Contracandidata Universității Cluj la locul secund, ce asigură promovarea directă în Liga 1, Chindia va disputa duminică, pe teren propriu, meciul din cadrul etapei cu numărul 30. În cazul în care va învinge  ACS Poli Timișoara universitarii vor reveni pe poziția a 3-a în clasamentul Ligii 2.

Foto: Cristian Cosma/ F.C. Universitatea Cluj

Category
Profile picture for user Eugen Olariu