5 paşi către nunta perfectă, de la vis la realizare

univers T

Calea spre fericire este deschisă, ai spus „Da” şi drumul vostru în viaţă va continua împreună. Ce urmează acum? Iubirea voastră trebuie sărbătorită împreună cu toţi cei dragi! Petrecerea de nuntă este cel mai important eveniment la care vă gândiţi acum, unde şi cum să se desfăşoare, astfel încât să se potrivească personalităţii voastre şi să devină o amintire magică din albumul vieţii voastre în doi?

1. Invitaţii. Îţi doreşti o nuntă mare sau o petrecere intimă? Numărul de invitaţi te va conduce mai uşor spre stilul tău de nuntă. Pot fi doar familia şi prietenii apropiaţi sau vreţi să vă fie aproape mai mulţi oaspeţi? Odată ce ai răspuns la această întrebare,alegerea restaurantului pentru devine mai clară. Din fericire, la Univers T găseşti restaurantul perfect fie că îţi doreşti o nuntă de până la 250 de persoane – la restaurant Luna, ori 110 invitaţi – la restaurant Venus sau chiar o nuntă mai restrânsă. Trebuie doar să alegi!

2. Tematica. Înainte să cauţi cu emoţie prin sute de sugestii online, acordă-ţi un moment de linişte şi gândeşte-te … doar la voi. Cum sunt viitorii miri? Romantici, conservatori sau moderni şi cool, vreţi o nuntă care să păstreze tradiţiile sau să spargă tiparele? Sugestia noastră, indiferent de răspunsul tău, este ca odată ce te-ai decis o temă, să alegi un restaurant cu decor versatil, astfel încât să se potrivească stilului tău de nuntă. Un lucru este sigur: veţi arăta splendid în fotografiile de nuntă pe malul lacului de lângă Univers T, iar rochia de mireasă se va reflecta minunat în oglinzile restaurantului Luna! 

3. Meniul. Cu siguranţă vrei să impresionezi oaspeţii cu un meniu deosebit, poate chiar gourmet şi, mai presus de toate, foarte gustos. Experienţa restaurantului în evenimente festive şi nunţi îşi va spune cuvântul aici, consultă-te cu echipa Univers T pentru a obine cele mai bune recomandări pentru meniul tău de nuntă!

4. Momente speciale la petrecerea de nuntă. Ai ales deja melodia pentru valsul mirilor? Petrecerea voastră este unică, iar atmosfera trebuie să fie la fel! DJ şi trupe invitate, poate un moment-surpriză de dans cu domnişoarele de onoare, lasă-ţi imaginaţia să creioneze petrecerea ta de vis!

5. Profită de reduceri! Bugetul petrecerii este un element important în realizarea nunţii tale, de aceea ţi-am pregătit un cadou pentru un început perfect: ai 10 % reducere la toate contractele de nuntă la Univers T, încheiate la târgul de nunţi Cluj Napoca’s Wedding Show, între 17-19 ianuarie.

univers t

Pe scurt: De ce Univers T este alegerea perfectă pentru o nuntă în Cluj-Napoca? Amplasare de excepţie, pe malul lacului, restaurante elegante cu diferite capacităţi, preparate festive delicioase, echipă de profesionişti la recepţia de nuntă şi asistenţă pentru organizare, spaţii de cazare pentru invitaţi. Lista continuă şi cu alte avantaje, pe care vrem să ţi le prezentăm personal! Contactează echipa Univers T telefonic la 0735151523 – 0735151524 sau prin e-mail rezervari@universt.ro!

 

Category

aeroport