Aberații imobiliare de Cluj: 23.000 euro pentru o cutie de chibrituri

garsoniera 11 metri patrati

Agențiile imobiliare dau dovadă de multă inventivitate atunci când vine vorba de promovarea unor apartamente scoase la vânzare pe piața clujeană de profil. Cel mai recent exemplu îl constituie un apartament (garsonieră) de doar 11 metri pătrați din cartierul Gheorgheni pus în vânzare cu fabuloasa sumă de 23.000 de euro adică nu mai puțin de 2.090 euro pe metru pătrat. În una dintre cele două imagini ce însoțesc anunțul postat în 7 februarie pe OLX de agenția Blitz Imobiliare se poate observa cu ușurință că baia garsonierei nu deține nici măcar o cabină de duș, apa scurgându-se pe lângă toaletă direct pe podea.

anunt garsoniera

"Blitz Imobiliare oferă spre vânzare o garsonieră situată în zona străzii Brâncuși, din cartierul Gheorgheni. Aceasta este poziționată la etajul 2 al unui imobil cu 4 niveluri și dispune de o suprafață utilă de 11 mp. Compartimentarea garsonierei este semidecomandată și dispusă astfel: o cameră, hol și o baie. Beneficiază de geamuri termopan cu tâmplărie din PVC și ușă metalică la intrare. Garsoniera se oferă spre vânzare parțial mobilată", se arată în prezentarea garsonierei scoase la vânzare pe OLX.

anunt

Cel mai probabil că prețul exorbitant cerut de vânzător este dat în special de carpeta cu modele  orientale din "O mie și una de nopți", carpetă ce acoperă aproape în întregime unul dintre pereții garsonierei.  Nu e prost cel care cere ….

Category
Profile picture for user InfoCluj.eu