AROBS Transilvania Half Marathon, cel mai mare eveniment sportiv al toamnei

marathon arobs

AROBS Transilvania Half Marathon, cel mai mare eveniment sportiv al toamnei, se va desfășura în 27 și 28 octombrie în Cluj-Napoca, în Parcul Central – Cursa Copiilor și, cu start din Piața Unirii, probele de semimaraton, 10 km, semimaraton ștafetă, 7 km.

Pe lângă o ocazie deosebită de a ne bucura de un weekend sportiv, AROBS Transilvania Half Marathon este și un eveniment caritabil, pentru că 50% din taxele de înscriere vor fi donate către trei cauze sociale care au nevoie de sprijin:
Magic Home Cluj, un proiect satelit MagicCamp ce oferă servicii de cazare, terapie și suport psihologic familiilor copiilor bolnavi de cancer sau alte boli grave.

Via Transilvanica, un proiect Tășuleasa Social ce-și dorește să creeze un traseu de drumeție care să străbată țara de la Drobeta Turnu Severin la Putna și care va furniza date despre posibilități de cazare si masă, dar și informații istorice, culturale și geografice.

Atelierul de Sanse, un proiect care sprijină și dezvoltă inițiative legate de educația copiilor, sport, cultură, artă sau protecție socială.
 
Organizatorii au pregătit multe alte suprize pentru acest weekend: jocuri și cadouri pentru copii, sâmbătă, în Parcul Central, Minioni, biciclete buclucașe și zbor virtual cu parapanta deasupra Clujului, duminică, în Piața Unirii.

Category