Surprize pentru copiii care merg cu Tramvaiul lui Moş Crăciun, pus în circulaţie la Cluj-Napoca

tramvaiul lui mos craciun

Primăria Cluj-Napoca a pus în circulaţie și în acest an Tramvaiul lui Moş Crăciun. De miercuri, copiii care se plimbă cu Tramvaiul lui Moş Crăciun primesc dulciuri dacă îi recită o poezie Moşului. Tramvaiul va funcţiona până în 30 decembrie.

Tramvaiul lui Moş Crăciun a fost împodobit cu steluţe luminate, brăduţi şi globuri colorate de reprezentanţii Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca şi introdus, miercuri, în circulaţie de Primărie pe traseul Piața Gării - cartier Mănăştur între orele 16 – 19 până în 30 de decembrie.

La bordul tramvaiului, unde răsună colinde şi cântece specifice iernii, Moş Crăciun împarte copiilor dulciuri iar aceştia îi pot spune o poezie sau îi pot prezenta lista de dorinţe pentru Crăciun.
Directorul CTP Cluj-Napoca, Liviu Neag, prezent în Tramvaiul lui Moş Crăciun, a declarat că speră ca cei mici să se bucure de eveniment.

“Ca în fiecare an, în Ajun de Moş Niculae, am dat drumul Tramvaiului lui Moş Crăciun care va circula în fiecare zi între orele 16 – 19. Sperăm ca şi Moşul să fie destul de darnic cu cei mici”, a declarat Liviu  Neag.

Primăria Cluj-Napoca a organizat, miercuri, şi o întâlnire cu Moş Nicolae în Piaţa Unirii, unde sute de părinţi şi copii de mână au primit cadouri din partea unor spiriduşi, după care au asistat la spectacolul de teatru “Fram, ursul polar” pe scena amenajată în piaţă.

 

Category
Profile picture for user InfoCluj.eu

corina cretu