Zilele Recoltei 2018, un real succes în rândul clujenilor

zilele recoltei

Cea de-a VI-a ediție a târgului ,,Zilele Recoltei”, manifestare organizată de Asociația Produs de Cluj, a însemnat peste 600 de tone de fructe și legume vândute, 18 ore de spectacole folclorice de înaltă ținută, precum și zeci de mii de vizitatori.

Parteneriatul dintre Consiliul Judeţean Cluj, Asociaţia Produs de Cluj şi Primăria municipiului Cluj-Napoca pentru organizarea evenimentelor de acest tip s-a dovedit viabil, Zilele Recoltei 2018 fiind un exemplu în acest sens.

"La fel ca în anii trecuţi, ne-am implicat total pentru a da clujenilor un eveniment de ţinută, un loc în care să aibă ocazia de a-şi face proviziile pentru iarnă, dar şi unul în care familiile sau grupurile de prieteni să se relaxeze. Zeci de producători, meşteri populari, artişti şi ansambluri folclorice au colaborat pentru a face din sărbătoarea recoltei la Cluj-Napoca un eveniment memorabil. Cred că succesul manifestărilor dedicate comunităţilor locale este strâns legat de colaborarea dintre autorităţile administraţiei publice locale, motiv care situează Clujul pe un loc fruntaş”, a afirmat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

La ediţia din acest an a Zilelor Recoltei, care a însemnat şi al 80-lea târg organizat de Asociaţia Produs de Cluj, au participat peste 200 de expozanţi, producători de legume - fructe, lactate, uleiuri presate la rece, dulceţuri şi conserve. Lor li s-au alăturat artizanii clujeni, care au oferit cunoscătorilor costume populare, bijuterii lucrate manual, obiecte din lemn şi lavandă.

Category

Primarie2