Au trecut 4 ani de când Șuleiman “lătra” că au demarat lucrările la Centura de Sud

centura sud floresti

Azi se împlinesc fix 4 ani, de când, preaslăvitul primar, atotștiutor, condamnat penal în primă instanță la 3 ani de închisoare cu suspendare, anunța trimufal printr-o postare pe contul său de Facebook, demararea lucrărilor la Centura de Sud a comunei Florești,comună  pe care vremelnic o păstorește.

"Dragii mei dragi, Unii nici nu vor concepe că DA se lucrează deja pe amplasamentul Centurii Sud.Ordinul de începere al lucrărilor a fost dat. Predearea de amplasament s.a realizat așa că, normal, e deja șantier! Câinii latră, Floreștiul ÎnFlorește!", a fost postarea făcută de edil pe Facebook în 26 mai 2016.

postare sulea mai 2016

Anunțul din 26 mai 2016 s-a dovedit a fi de fapt o manipulare grosolană a edilului. La scurt timp după votul din 5 iunie, utilajele firmei Diferit, câștigătoarea licitației pentru realizarea Drumului de legătură Sud, au dispărut de pe șantier. Telenovela centurii a continuat  mai bine de 3 ani iar în prezent floreștenii se pot deplasa spre Cluj-Napoca pe un drum cu puțin mai lat decât o pistă de biciclete.

ordin incepere lucrari centrua sud

 

Category

zilele clujului

debrecen

 

victoria