Primăria scoate la licitație spațiile publicitare din oraș

panou publicitate

Primăria Cluj-Napoca urmează să scoată la licitație publică 42 de spații destinate amplasării panourilor publicitare care aparțin domeniului public sau privat al municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței din 3 octombrie, panourile publicitare vor avea dimenisunile de 1,20x1,80; 4,00x3,00; 3,20x2,40; respectiv 3,00x2,00 metri.

Perioada de închiriere propusă prin referatul asumat de către reprezentanții Direcției Patrimoniul Municipiului și Evidența Proprietății Serviciul Autorizări Comerț din cadrul primăriei este de 5 ani cu posibilitatea de prelungire pe o durată maxim egală cu durata inițială, în condițiile reautorizării amplasamentului.

Comisia de prețuri întrunită în ședințele din 26 respectiv 27 septembrie a avizat prețurile de pornire. Astfel s-a stabilit că pentru un număr de de 16 amplasamente licitația să înceapă de la suma minimă de 155 lei/metru pătrat/ zi iar pentru restul de până la 42  de locații prețul de pornire va începe de la 100 lei/ metru pătrat/zi.

Trebuie reținut faptul că din exploatarea amplasamentelor publicitare municipalitatea încasează anual puțin peste 100.000 de euro.

 

 

 

 

Category

turlish

 

Profile picture for user Eugen Olariu