Primarul Clujului susține că a chelit din cauza stresului

kojak

Primarul municipiului Cluj-Napoca susține că nu poate estima când vor începe și nici când se vor termina lucrările proiectului centurii metropolitane a Clujului. Cu toate acestea edilul dă asigurări clujenilor că centura se va face.

Prezent joi dimineața la un post local de radio, primarul a afirmat că dacă proiectul centurii ar fi beneficiat de o parte din finanțare prin PNRR, lucrurile ar fi stat altfel. Potrivit edilului alocarea banilor a fost blocată de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

”Această centură se va face, am făcut și Autostrada Transilvania, centura Vâlcele-Apahida, prelungirea B-dului Muncii – Apahida, discutați cu un om care a făcut, nu care povestește. Mă bazez pe niște lucruri pe care le-am făcut în Cluj și care se văd. La acest proiect lucrez de 4 ani de zile ca să pregătesc o soluție pentru Clujul metropolitan. Puteam foarte bine să stau liniștit, să nu îmi cadă părul și să mă enervez și să mă agit. De 4 ani nu am avut liniște, eu și colegii mei, ca să vedem astăzi acest proiect extraordinar al Clujului”, a afirmat primarul Clujului pe calea undelor radio.

Să comentăm ceea ce Majestatea Sa, primarul Clujului a afirmat la radio. În primul rând Autostarda Transilvania NU este FINALIZATĂ. Actualul primar, pe vremea când era prim-ministru, a tăiat panglica la cei 52 de kilometri dintre Turda șI Gilău. Au trecut ani buni până când s-a reușit joncțiunea cu Autostrada Sebeș-Nădlac. Cu privire la Centura Vâlcele - Apahida, numită de presă  Centura de diamant, e adevărat că s-a făcut după suplimentarea fondurilor până la fabuloasa sumă de 163 milioane de euro. 

“La acest proiect lucrez de 4 ani de zile”, susține primarul. 

E primar de 18 ani iar dacă lucrează la proiectul centurii doar de 4 ani acest lucru dovedește că nu a avut niciodată o viziune de ansamblu privind dezvoltarea pe termen mediu si lung a orașului pe care îl păstorește. Infrastructura ( drumuri, parcuri, creșe, grădinițe etc.) a apărut, în majoritatea cazurilor, după ce dezvoltatorii au construit imobilele. Ar fi putut lua exemplu de la colegul său de partid, Ilie Bolojan. E chel și el dar nu dă vina pe stres. 

“Puteam foarte bine să stau liniștit, să nu îmi cadă părul”, o afirmă cu regret edilul Clujului. 

E primul om de pe planeta ( fără studii de specialitate în domeniul medical  care consideră că a chelit din cauza stresului. Potrivit studiilor, primele trei cauze ale căderii părului sunt: Istoricul familial Vârsta, , Administrarea medicamente sau suplimente.

Istoricul familial ( ereditatea)  este cauza cea mai frecventă a căderii parului)

Vârsta ( primarul Clujului nu mai e la prima tinerețe)

Administrarea medicamente sau suplimente - cum sunt cele indicate în diverse terapii pentru cancer, atrită, depresie, boli de inimă, gută, hipertensiune.

Stresul pe care îl invocă domnul primar este pe ultimul loc în ceea ce privește cauza căderii părului. Situațiile care implică stres puternic. E adevărat că e un stres foarte puternic să conduci un oraș precum Cluj-Napoca.  Multe persoane pot experimenta rărirea părului la câteva luni după ce au avut un șoc fizic sau emoțional intens. În acest caz, pierderea parului este temporară.

Maestre, Hai cu centura! Dacă Majestatea Ta a chelit de la stres, la ce stres sunt supuși zilnic clujenii în trafic ar trebui să fie pline străzile Clujului de Kojak(i)

Category

zilele clujului

debrecen

 

victoria