Procurorul Mornăilă, angajat fără concurs de Alin Tișe 

alin tise

Vă întrebați de ce nu sunt bani la buget? Vă întrebați de ce procurorii clujeni dorm prin birouri fără a avea rezultate profesionale notorii? În schimb aceștia aștepteaptă ziua pensionării la o vârstă la care mulți contribuabili sunt la jumătatea carierei? 

Cel mai recent exemplu este cel al lui Florin Mornăilă, fost procuror DIICOT Cluj, care a primit recent o sinecură pe funcția contractuală de expert în cadrul Compartimentului Cabinet Preşedinte al CJ Cluj. Decizia de angajare,1 noiembrie, a fost semnată chiar în aceeași zi în care a primit actele de pensionare.

Este o adevărată bătatie de joc la adresa plătitorilor de taxe și impozite ca un pensionar de lux, să fie angajat într-o structură finanțată de la bugetul statului în loc să își continue cariera în avocatură. Fostul procuror DIICOT Cluj, proaspăt pensionat la doar 48 de ani, Florin Mornăilă, cu o pensie de 23.000 de lei, a fost angajat fără concurs la cabinetul președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Potrivit surselor de la Serviciul Contabilitate-Salarizare din cadrul CJ Cluj, salariul lunar a lui Florin Mornăilă ca să îl consilieze pe Tișe este de 9.000 de lei net. Astfel fostul procuror DIICOT Cluj va cumula lunar din bugetul statului, pensie+salar, 30.000 lei. O simplă întrebare pentru angajatorul lui Mornăilă. Ce dosare a “îngropat” fostul procuror încât să merite o sinecură de 9.000 lei lunar?

Category

victoria

1