Echipaj SMURD implicat într-un accident în Florești

accident

O autospecială pentru intervenție rapidă și două echipaje SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident produs pe Calea Florești din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 8.00.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit trei autoturisme avariate și un bărbat, care suferise mai multe traumatisme, încarcerat într-unul dintre acestea. Alți doi ocupanți erau ieșiți din autoturismele avariate, dintre care unul era întins pe jos, amândoi conștienți și cooperanți.

accident

Au fost solicitate forțe în sprijin, moment în care au fost alertate încă două autospeciale, una din municipiul Cluj-Napoca și una din punctul de lucru Florești. Cea care se deplasa din subunitatea de pe strada Johannes Gutenberg a fost acroșată în timpul deplasării de către un alt autoturism, la cca 200 de metrii de locul unde trebuiau să ajungă.

accident

Ocupanții din mașină nu au suferit leziuni în urma accidentului și nici pompierii din autospecială. Roata autospecialei a fost spartă, drept pentru care autospeciala nu a mai putut continua deplasarea, iar pompierii au luat echipamentele de descarcerare și le-au dus cu forțele proprii, până la locul evenimentului.

accident

La locul evenimentului a ajuns între timp și autospeciala din Punctul de Lucru Florești  și a fost descarcerat bărbatul din autoturism, a fost extras cu echipamentele speciale, pentru a evita agravarea posibilelor afecțiuni suferite, și a fost predat echipajului SMURD. Acesta a fost preluat în stare de conștiență și cooperant și a fost transportat la spital.
Încă doi bărbați au fost consultați și transportați la spital, se pare cu afecțiuni ușoare.

Bărbatul rănit grav este șeful Secției 6 Rurală Florești. 

"Victima rănită grav în accidentul din această dimineață este colegul nostru Florea Daniel, șeful Secției 6 Poliție Rurală Florești. Îi suntem alături în aceste grele momente atât pentru el cât și pentru noi. Îl așteptăm cât mai curând, să fie alaturi de noi" a fost mesajul reprezentanților  IPJ Cluj

Category

clujconstanta