Managerul Spitalului Județean de Urgență Cluj a fost demis

petur susca

Petru Șușcă a fost demis din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj de Vlad Voiculescu,noul ministu al Sănătății. Pe funcția deținută de Șușcă, până la organizarea concursului,  a fost numit ca manager interimar Claudia Gherman, conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie. Claudia Gherman este medic primar la Clinica de Chirurgie II, specializat pe chirurgie generală și vasculară.

„Mandatul domnului Ec. Dr. Petru Șușca, manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, a încetat la data de 07.01.2021. De asemenea, Conf. Dr. Adela Golea a demisionat din funcția de director medical.”,au publicat pe Facebook reprezentanții instituției.

„În acești șapte ani, cât a fost mandatul meu de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, au fost plini de provocări și, în același timp, realizări. Am învățat că orice obstacol poate fi depășit, dacă ai o echipă dedicată și competentă alături. De aceea, la încheierea acestui mandat, le sunt recunoscător colegelor mele din Comitetul Director, precum și întregii echipe SCJU, pentru sprijinul din acești ani. Vă mulțumesc tuturor! Doresc noii echipe manageriale succes și multe realizări!”, a transmis Ec. Dr. Petru Șușca.

Category

clujconstanta

Profile picture for user InfoCluj.eu