Mașină RĂSTURNATĂ la Bonțida. Patru persoane au ajuns la spital

accidnet bontida

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit joi dimineață la un accident rutier produs pe raza localității Bonțida.

”Pompierii au găsit la fața locului două autoturisme avariate, unul era răsturnat în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți în afara acestora. Echipajele SMURD și SAJ, dislocate la fața locului, au consultat doi adulți și doi copii, care au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Potrivit polițiștilor incidentul a fost provocat de un șofer în vârstă  de 21 de ani din Fizeșu Gherlii care nu ar fi respectat distanța față de autoturismul din față. 

”Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Fizeșu Gherlii a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus din direcția municipiului Gherla, de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Suceava. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, răsturnându-se, rezultând rănirea acestuia, a unei femei și a două minore, în vârstă de 2 și 3 ani. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, au transmis  repreentanții IPJ Cluj.

Category

turkys

 

victoria