Țară, țară, vrem ostași! Concurs pentru 45 de posturi în cadrul ISU Cluj

isu cluj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj (ISU Cluj) organizează în următoarea perioadă concurs pentru încadrări posturi de soldat profesionist.

Selecția se va face din rândul persoanelor care îndeplinesc criteriile legale. În cadrul ISU Cluj sunt vacante 45 de posturi de soldat profesionist (servant) pentru următoarele  subunități de intervenție:

- Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca – 16 posturi;

- Detașamentul 2 de Pompieri Cluj-Napoca – 15 posturi;

- Detașamentul de Pompieri Turda – 6 posturi;

- Detașamentul de Pompieri Huedin – 8 posturi .

Anunțul privind condițiile necesare pentru aplicare, etapele desfășurării concursului, cât și graficul de desfășurare se găsește pe site-ul unității, la secțiunea ”Concursuri” (http://isucj.ro/concursuri/), subtitlul: ”22.11.2021 – Anunț concurs soldat profesionist”!

Criteriu specific de recrutare – candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, împliniți în anul participării la concursul de admitere! Persoanele interesate vor trimite exclusiv online, la adresele de e-mail menționate în anunț - în funcție de opțiunea candidatului, toate documentele necesare dosarului de recrutare (specificate în anunț), până în data de 9 decembrie a.c., ora 16.00 !

Pentru selecție vor fi susținute doar probe practice: ”Urcarea pe scară”, ”Deplasarea în subsol întunecat” și ”Traseul practiv-apicativ”.

Category

aeroport cluj