Wizz Air, al 7-lea avion de ultimă generație pe Aeroportul Cluj

wizz

Compania aeriană Wizz Air a alocat a 7-a aeronavă bazei de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, aceasta fiind una de ultimă generație – Airbus A321.  Noul avion va deservi rutele spre Corfu, Torino și Napoli.

”Rămânem fideli pieței din România și oferim, în continuare, clienților cele mai bune opțiuni de călătorie din Cluj-Napoca la tarife ultra – low-cost. Operațiunile cu noua aeronavă alocată bazei noastre din Cluj-Napoca vor sprijini mai bine rețeaua Wizz Air din România”, a afirmat Alexandra Avădanei, Revenue Officer în cadrul Wizz Air.

Directorul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu”, David Ciceo, a declarat că noua aeronavă Airbus A321, care se alătură flotei Wizz Air la Cluj, marchează o nouă etapă în transportul aerian pe aeroportul clujean.

”Aceasta va ajuta la extinderea operațiunilor, reafirmând angajamentul ferm de peste 15 ani al companiei Wizz Air față de Aeroportul Internațional Cluj, prin dezvoltarea operațiunilor de călătorie oferite pasagerilor”, a susținut David Ciceo.

Cu noile rute, Wizz Air oferă, în total de pe aeroportul clujean, zboruri spre 43 de destinații.

Category

zilele clujului

debrecen

 

victoria