Zeci de case din Florești, inundate în Vinerea Mare

inundatie

Avaria la o conductă de apă din Florești, înregistrată vineri dimineață în jurul orei 4, a afectat circa 30 de case de pe mai multe străzi.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 04:13 și a anunțat o avarie la magistrala de apă, fapt care a dus la inundarea străzilor Tăuți și Ioachim Olteanu. Pompierii și reprezentanții Companiei de Apă Someș acționează pentru limitarea efectelor avariei și pentru evacuarea apei

floresti

“La fața locului acționează pompierii de la cele două Detașamente din Cluj-Napoca. Intervenim cu patru autospeciale și șapte motopompe, trei dintre acestea fiind aduse de la Detașamentele din Turda, Dej și Huedin. Între timp, Compania de Apă a reglat avaria, iar colegii lucrează în continuare pentru evacuarea apei. La o primă estimare, au fost cuprinse de apă în jur de 30 de gospodării. Până în acest moment, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale, zona afectată fiind strada Tăuțiului, respectiv strada Ioachim Olteanu din comuna Florești. La intervenție iau parte un ofițer și 23 de subofițeri”, a transmis ISU Cluj.

Category

aeroport

 

victoria