Când vor primi românii voucherele de 50 de euro?

pensionara

Primele carduri pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 lei au fost distribuite începând de vineri.  

Încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire, începând cu data de 20 iunie 2022, a anunțat premierul Nicolae Ciucă.

„Așa cum am promis, punem în aplicare măsurile de protejare a cetățenilor români și economiei, cuprinse în programul guvernamental . Primele carduri către români pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 lei au fost distribuite, începând de ieri, de Poșta Română. Încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire, începând cu data de 20 iunie 2022”, scrie pe Facebook prim-ministrul Nicolae Ciucă.

 

Aproximativ 3 milioane de persoane - pensionari, persoane cu dizabilități, familii cu venituri mici și persoane fără adăpost - vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni, bani pe care îi vor putea folosi pentru cumpărarea de produse alimentare. Valoarea totală a ajutoarelor se ridică la 3,1 miliarde lei și vor fi acordate în patru tranşe, până la finalul anului.

Category

turkys

 

victoria