Consiliul Județean Cluj are purtător de cuvânt plătit DEGEABA

hurezeanu

Sinecurile de partid, numite pompos director comercial, director general, PR manager la anumite subordonate sau chiar purtător de cuvânt ale respectivelor subordonate ale CJ sau ale Primăriei, sunt, dincolo de un loc de muncă oferit lipitorilor de afișe, o formă de a servi unele personaje ajunse la vârsta pensionarii care, împinse din spate de familia ce a furnizat informații din occident îninte de ‘89 au nevoie de un loc călduț în care să nu facă nimic, dar să se bucure de un salariu de la stat.

Un exemplu de sinecurist care, de la înălțimea funcției sale, face ceva pe presă este cel al lui Mihai Hurezeanu - actual purtător de cuvânt al Consiliului Județean Cluj, fratele celebrului Emil Hurezeanu vezi AICI cine e.

Domnule Mihai Hurezeanu, încă purtător de zvonuri și dactilograf de comunicate la CJ Cluj, ce v-a recomandat pentru funcția de purtător de cuvănt? Vocea sau talentul? Sau vorba bună pusă de la Munchen de fratele mai mare? Vă spun eu: vorba bună pusă de Raseș Bogdan, amic cu Alin Tișe.   

Mihai Hurezeanu, purtător de cuvânt al CJ Cluj, vineri la ora 13.00 pune batista pe țambal și uită că se află în slujba cetățeanului motiv pentru care decide să nu mai răspundă la telefoane.

Nimic deranjant să nu răspunzi la telefon în timpul orelor de program dacă ai o problemă personală, însă, după 25 de ani de presă, nu mi-a fost dat să întâlnesc un asemena comportamment din partea celor care sunt puși să reprezinte o instituție publică. NU pentru orice problemă suntem obligați să sunăm la președinte, pentru că “Il Presidente” are lucruri mai importante de făcut. Se pare că ești plătit doar să o huzurești pe bani publici  domnule Hurezean până o dai în pensie.

Dincolo de faptul că în urma discuției telefonice ar putut fi lămurite unele aspecte de funcționare ale CJ Cluj, fără a mai fi necesare formalitățile CLASICE invocate de Legea 544, Hurezeanu, înlocuitorul lui Jucan, cel care l-a lăsat pe Tișe cu mapa goală (pentru necunoscători, Valentin Jucan, fost purtător de cuvânt, a fost concediat de la CJ Cluj, dar ulterior a ajuns la o altă sinecură numită CNA, pentru că a uitat să pună în mapă discursul președintelui ce avea să fie citit online la început de mandat), a uitat că nu mai lucrează la privat, motiv pentru care a ignorat telefoanele și mesajele venite din partea presei.

Domnule președinte Alin Tișe, vă înțelegem că postul liber lăsat de Jucan trebuia ocupat de cineva apropiat partidului, iar vocea și talentul l-au recomandat pe Hurezeanu, însă, ce nu e de înțeles e faptul că personajele angajate pe bani publici refuză în mod constant să răspundă la telefoane.

Ne-am săturat de mail-uri (SPAM-uri câte 2-3 pe zi) de laudă și mari realizări pe care ni le trimieți în numele CJ Cluj. Vrem o colaborare decentă între presă și instituție. Poate îl treziți pe Hurezeanu și îi explicați că NU "o mai freacă" la privat și că e angajat la stat. Adică, în slujba cetățeanului. Dacă tot e pe statul de plată ca purtător de cuvânt, datoria sa este să aibă un minim de bun-simț și să răspundă la telefoane și la mesaje. Dacă nu e capabil (bolnav, pe moarte sau trecut în lumea celor drepți) atunci găsiți un alt personaj, angajat al CJ, care să fie capabil ca înaintea încheierii programului de lucru, vineri ora 13.00, să fie disponibil și capabil să răspundă la telefon.

Mihai Hurezeanu este din 12 iulie 2021 (angajat în plină pandemie cu recomandari de la Viena și Bruxelles) purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Cluj. În ultimii 7 ani a conceput și coordonat mai multe proiecte și evenimente cultural – artistice și multimedia la Sibiu, Cluj, Timișoara, București.

 

Category

debrecen

 

victoria