Video: Clujul, BOCănit în miez de noapte

spargeri strada cuza voda

În orașul de 5 stele cetățenii sunt nevoiți să suporte BOCănelile pikamer-ului chiar și la mizeul nopții.

O lucrare care nici pe departe nu poate fi considerată o intervenție de urgență, indiferent de ce ar spune orice specialist din Primăria Cluj-Napoca, a tulburat liniștea locuitorilor de pe strada Cuza Vodă luni noaptea. Deși “organizarea de șantier” a fost realizată încă de la ora 16.30 buldo-excavatorul care a început să spargă trotuarul și-a început activitatea abia la ora 21.40. În urma sesizărilor cetățenilor afectați de zgomotele produse, reprezentanții Poliției locale s-au prezentat promt la fața locului pentru a verifica situația din teren. Concluzia?

Potrivit reprezentanților Poliției locale prin vocea suavă din dispecerat, lucrarea este executată de Delgaz pentru înlocuirea unei conducte. Aceeași voce suavă ne-a informat că societatea are autorizație de spargere până la ora 24.00 și că lucrarea trebuie finalizată AZI. De aici se întețege că un deștept din Primărie a autorizat perturbarea liniștii publice cu bună știință din moment ce este permisă o lucrare ce putea fi executată până la ora 22.00. Desigur reprezentanții Primăriei vor susține că nu se putea realiza lucrarea mai devreme din cauza traficului intens de pe starda Cuza Vodă. Dacă și-ar scoate nasul din programele de Solitaire și ar face teren cu siguranță ar fi observat că intensitatea traficului în zona respectivă este extrem de scăzută după ora 18.00. 

Dar, așa cum deja clujenii s-au obișnuit de 19 ani încoace, Clujul a devenit un oraș BOCănit. De la malurile Someșului unde se bat dalele de granit cu ciocanele de cauciuc mai ceva ca toba bătută de mai marele edil în Sala Polivalentă, pana la strada Mamaia unde copacii sunt mutați din loc în loc până dau de pânza freatică, la strada Dragalina asfaltată “electoral” și spartă ulterior la mai puțin de două săptămâni pentru lucrări la sistemul de apă potabilă  se poate spune că orașul de 5 stele, Cluj-Napoca este un oraș BOCănit pe toate planurile.

E fain la Cluj. Cu o condiție: să fii în concediu și să nu stai mai mult de o săptămână.

UPDATE 1:

Ora 01.35 AM. Încă se sapă la lumina lanternei de la telefonul mobil al muncitorilor. Autorizația valabila până la ora 24.00. 

delgaz

UPDATE 2:

Muncitorii și-au incetat activitatea  la ora 04.00 AM. După ce au BOCănit toată noaptea utilajele au fost uitate  pe spațiul verde și pe trotuarul sudic al străzii Cuza Vodă. E fain la Cluj !

delgaz

Category

victoria

1