Incendiu, pe Valea Fânațelor. Focul a pornit de la o priză defectă

incendiu

Un incendiu a izbucnit, marți dimineața, la o casă din colonia Valea Fânațelor. A fost afectată de foc și o anexă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Focul ar fi pornit de la o priză defectă.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un incendiu care a afectat o casă și o anexă gospodărească în Colonia Valea Fânațelor. Apelul de urgență a venit la ora 6:15, astfel că spre locul solicitării au plecat de urgență două autospeciale cu apă și spumă de mare capacitate, alături de o ambulanță SMURD.

Incendiul a izbucnit inițial la o anexă gospodărească și s-a extins parțial și la o casă de locuit. Intervenția echipajelor noastre a făcut ca flăcările să nu afecteze interiorul casei. Drept urmare, incendiul s-a manifestat la 60 de mp din acoperișul casei. Pe de altă parte, anexa de 20 mp a fost distrusă în totalitate, inclusiv bunurile din interior, cum ar fi mobilier și electrocasnice.

Din fericire, în urma evenimentului nu au existat victime, iar pompierii se află încă la fața locului, pentru a înlătura efectele negative ale incendiului. Cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, din cauza unei prize defecte”, a transmis ISU Cluj.

Category

victoria

1