Incendiu în subsolul unui bloc de pe Oașului. Cetățenii s-au refugiat pe acoperișul clădirii

pompieri

Un puternic incendiu s-a declanșat în urmă cu aproximativ o oră în subsolul unui imobil situat de pe strada Oașului nr. 86-90 din Cluj-Napoca. Focul a izbucnit în parcarea subterană a blocului aflat în construcție, muncitorii fiind nevoiți să se refugieze dincalea flăcărilor pe acoperișul clădirii. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a dispus activarea planului roșu. Potrivit reprezentanților ISU 20 de persoane au fost evacuate din clădire.

"Subsolul unui bloc de locuințe inundat cu fum pe strada Oașului nr. 86 din Cluj-Napoca. La nivelul ISU Cluj s-a activat Planul Rosu de Interventie pentru incendiul de pe strada Oasului," au transmis reprezentanții ISU Cluj.

incendiu oasului

La fața locului s-a intervenit cu 2 autospeciale pentru stingerea incendiilor, o platformă pentru intervenții la înălțime, 5 echipaje medicale. Planul Roșu a fost dezactivat la ora 12.40

”La fața locului au intervenit 2 autospeciale pentru stingerea incendiilor, o platformă pentru intervenții la înălțime, 5 echipaje medicale (2 SMURD, 3 SAJ) și autospeciala pentru transportul de persoane și victime multiple. 25 persoane s-au auto-evacuat, 20 persoane au fost evacuate de pompieri  (10 cu autoscara și 10 pe casa  scărilor), 13 persoane au primit asistență medicală de urgență.”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

 

 

Category

aeroport sarbatori

 

victoria