La mulți ani, Cluj-Napoca! La mulți ani, România! Peste 15.000 oameni au sărbătorit trecerea dintre ani în Piața Unirii, cu șampanie, concerte și spectacol de artificii

revelion cluj

La Cluj-Napoca, trecerea dintre ani reprezintă o sărbătoare a comunității. Mii de clujeni au asistat la concertele susținute de Ad Libitum Voices, Compact și Royal Avenue și s-au bucurat de spectacolul de artificii de la miezul nopții. 

De asemenea, 31 decembrie a fost ultima zi în care clujenii s-au bucurat de atmosfera Târgului de Crăciun, de roata panoramică, de produsele și bunătățile producătorilor locali. 

Evenimentul a fost transmis în direct pe social media: Municipiul Cluj-Napoca. Fotografii și video cu momentele surprinse în cadrul „Revelion 2024”, aici. 

Revelion 2024 la Cluj-Napoca a fost organizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca cu sprijinul partenerilor. 

Parteneri oficiali: Terapia - O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca, Arobs. Parteneri principali: Ursus, Vodafone. Parteneri: Moldovan Carmangerie, Coca-Cola, Liberty Residential, BCR, Alexandrion, Coral Impex, Autoworld . Parteneri media: TVR Cluj, Radio Cluj, Radio Impuls


 

Category

aeroport sarbatori

 

victoria