Vă place ce vedeți? Așa sunt întâmpinați turiștii care vizitează Cetatea Bologa

bologa

Unul dintre consilierii locali ai comunei Poieni atrage atenția asupra managementului prost al deșeurilor din zona de acces spre Cetatea Bologa.

Consilierul Adrian Morariu a postat mai multe imagini pe o rețea de socializare care refletă pe deplin modul defectuos al managementului deșeurilor din județul Cluj. Unul dintre  punctele de colectare a gunoiului  din satul Bologa, amplasat pe traseul de vizitare al Cetății Bologa, monument istoric, tinde să devină o rampă de gunoi clandetină cu deversare direct în albia pârâului.

bologa

Din păcate reprezentanții autorităților compentente nu se obosesc să efectueze controale în teren și să aplice sancțiuni conform legii. În schimb, reprezentanții administrației locale nu au dat curs solicitărilor repetate venite din partea cetățenilor de a muta punctul de colectare a gunoiului. Fotografiile surprinse azi oferă turiștilor care doresc să viziteze Cetatea Bologa o imagine a ignoranței autorităților local.

bologa

"Domnule primar, domnule viceprimar, domnilor consilieri din satul Bologa și nu numai, vă place ce vedeți?  Domnule președinte al consiliului județean, Alin Tișe, aceasta este imaginea turiștilor când vizitează Cetatea de la Bologa, o investiție cu care vă mândriți în campania electorală, vă caracterizează? Domnilor inspectori de la Garda de mediu, respectiv Apele Românie, de ce nu ieșiți pe teren? De mai bine de 2 ani ne tot rugăm fie să le mutați, fie să le întrețineți sau sau să le demolați, dar nimic! Merge și așa, până la următoarele alegeri. O rușine pentru bologani, pentru comună și numai în condițiile în care vin mii de turiști în fiecare an", a sesizat consilierul Adrian Morariul pe contul personal de Facebook.

bologa

Category

aeroport

 

victoria