VIDEO: Accident pe Calea Turzii. A rupt conducta de gaz

accident

Marți dimineața, în jurul orei 6.00 a avut loc un accident de circulație pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Un șofer în vârstă de 49 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce mașina pe care o conducea a părăsit carosabilul lovind branșamentele de gaz și electricitate. În urma impactului autoturismul a luat foc iar alimentarea cu gaz și energie electrică a fost întreruptă. VIDEO AICI

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism după ce acesta a ieșit în afara părții carosabile și a avariat branșamentele de alimentare cu gaz și electricitate a unui imobil situat pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale ISU Cluj care încadrează o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stins incendii și o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD. Aceștia au găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări, fără ocupanți înăuntru, poziționat deasupra branșamentului de gaz deteriorat, cu scăpări de gaze care alimentau incendiul.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență bărbatului, în vârstă de cca 50 de ani, care prezenta politraumatisme, era conștient, însă necooperant. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii au acționat pentru stingerea flăcărilor care au cuprins autoturismul și pentru degajarea acestuia de deasupra branșamentelor de gaz și electricitate.

Echipe ale distribuitorilor de utilități au fost solicitate la fața locului pentru oprirea alimentării cu gaze și electricitate", au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

Category

aeroport