Adela Mîrza, întâlnire cu Ministrul Serviciului de Informații din Israel

alternativa dreapta

Adela Mîrza, președintele Alternativa Dreaptă, a participat la o întâlnire de înalt nivel desfășurată în perioada 2-5 iunie la Ierusalim.

In cadrul Conferinței conservatorilor europeni, Adela Mîrza a avut o discuție formală cu Excelența Sa, doamna Gila Gamliel, Ministrul Securității din Israel. Subiectele abordate în cadrul discuțiilor auvizat  situația geopolitică tensionată în care se află atât România, cât și Israel și întărirea relațiilor bilaterale pentru apararea valorilor comune ale celor două state.

Cu această ocazie, doamna Ministru Gila Gamliel a transmis un mesaj în numele partidului Likud, exprimând dorința de întărire a relațiilor bilaterale:

"Cei care împărtășesc opinia noastră că Ierusalimul este capitala eternă a statului evreu trebuie să se unească. Trebuie să acționăm în mod proactiv pentru a păstra statutul Ierusalimului."

Adela Mîrza, în răspunsul său, a transmis doamnei Gamliel și guvernului condus de Benjamin Netanyahu că, începând cu anul 2024, partidul Alternativa Dreaptă va oferi întregul său suport la nivel național și internațional și că este important să colaborăm mai intens pentru apărarea valorilor care au stat la baza formării societății.

Președintele Alternativa Dreaptă a fost însoțit de o delegație numeroasă formată din membrii Delegației Permanente Naționale și experți în domeniul agriculturii și a managementului resurselor naturale.

Alternativa Dreaptă își exprimă dorința de a întări cooperarea și relațiile de prietenie dintre România și Israel, recunoscând importanța stabilății și securității regionale. În acest sens, partidul se angajează să promoveze dialogul constructiv și schimbul de experiență în domeniile securității, apărării și gestionării crizelor. Alternativa Dreaptă își reafirmă angajamentul său pentru promovarea valorilor fundamentale precum libertatea, democrația și respectul pentru suveranitatea statelor, pledând pentru consolidarea cooperării internaționale în vederea contracarării provocărilor comune și asigurării unui viitor sigur și prosper pentru toți cetățenii.

Category

victoria

1