Bogdan Pivariu, candidatul PNL la primăria Florești: Nu mai putem să fim doar Dormitorul Clujului

bogdan pivariu

Bogdan Pivariu, viceprimar al Comunei Florești și doctor în medicină veterinară, și-a depus astăzi candidatura la funcția de primar al Comunei, cu sloganul: „Bogdan Pivariu: votează viitorul!”

Pivariu are o experiență de peste 10 ani în administrația locală, în calitate de consilier local și viceprimar, și este susținut de Partidul Național Liberal. Propune alegătorilor un program politic bazat pe o viziune urbanistică modernă, axat pe problemele concrete ale comunei care a cunoscut o dezvoltare explozivă în ultimii ani.

“Populația Floreștiului a crescut de cinci ori în ultimii ani” Nu mai putem să fim doar «Dormitorul Clujului». Avem nevoie un plan urbanistic conceput atent, cu ochii pe viitor. Prin el Primăria să catalizeze energiile private remarcabile care au dus la creșterea comunei, până în prezent. Nu e locul să intru aici în detalii, dar veți putea consulta programul politic pe site-ul meu, bogdanpivariu.ro, și în formă tipărită.”, a declarat Bogdan Pivariu.

La depunerea candidaturii a fost prezent și ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Oros.

”Îl cunosc pe candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Florești de foarte mult timp. Și pot să vă spun că niciodată nu mi-a înșelat așteptările ci, dimpotrivă, le-a depășit cu mult. La fel se întâmplă acum cu proiectul său politic pentru Primăria Comunei Florești. O comună aparte, care se dezvoltă într-un ritm mult mai mare decât alte zone ale țării. Și mă refer aici la soluțiile inovatoare pe care Bogdan Pivariu le are pentru o localitate ca Florești. O localitate dinamică, care se uită spre viitor și care vrea soluții de viitor. În opinia mea, Bogdan Pivariu reprezintă viitorul Floreștiului. Bogdan Pivariu va avea toată susținerea mea, ca om politic liberal, va avea susținerea mea și a Guvernului liberal, în următorii patru ani, astfel ca împreună cu echipa lui să schimbe mult în bine fața Floreștiului.”

Alături de Bogdan Pivariu s-a aflat și europarlamentarul PNL Daniel Buda.

”Floreștenii trebuie să își aleagă, până la urmă, viitorul și calea pe care vor s-o urmeze în următorii patru ani de zile. Bogdan Pivariu este garanția unui parcurs așa cum are nevoie Floreștiul, deoarece cu siguranță acest parteneriat pe care îl face cu domnul Emil Boc, cu domnul Alin Tișe, cu Bruxelles-ul, așa cum a spus în mod corect Domnia Sa, și cu Bucureștiul, reprezintă garanția unei vieți mai bune pentru floreșteni.”, a declarat Daniel Buda.

Bogdan Pivariu are 35 de ani și este doctor în medicină veterinară. A intrat în politică în 2009, ca membru al Partidului Național Liberal. Este căsătorit și are o fetiță de trei ani. Locuiește în Luna de Sus, unul din cele trei sate ale Comunei Florești.

Category

zilele clujului

debrecen

 

victoria