Consilierii floreșteni și-au depus rapoartele de activitate

consilieri floresti cluj

Pe site-ul Primăriei Florești au fost publicate rapoartele de activitate ale consilierilor locali pentru anul 2021. Chiar dacă este o obligație legală NU toți consilierii și-au depus rapoartele de activitate, singura formațiune a căror consilieri au ținut cont în integralitate de prevederile legale este PNL.

După o analiză a rapoartelor de activitate constatăm că unii doar vorbesc alții fac.

Cei mai activi consilieri locali din Florești din perspectiva proiectelor de hotărâre depuse sunt Bogdan Moga – PNL ( 5 proiecte de hotărâre depuse și tot atâtea aprobate), Albert Zoltan – UDMR ( 4 proiecte de hotărâre depuse și tot atâtea aprobate) și Lucian Contraș – USR PLUS ( 3 proiecte depuse și 1 aprobat).

La coada clasamentului privind proiectele depuse sunt consilierii USR PLUS Mihai Vădan și Daniel Bitică ambii cu câte un singur proiect de HCL depus și Sergiu Leuce care nu a depus niciun proiect ci doar un amendament la un proiect. Consilierii Dan Dehenes și Mihai Pop nu au publicate rapoartele de activitate.

La capitolul audiențe și întâlniri cu cetățenii se remarcă tot consilierii PNL Bogdan Moga ( 65 de întâlniri și audiențe), Gabriel Crișan ( 57  întâlniri și audiențe) , Edmund Martin și George Micle ( 34  întâlniri și audiențe), consilerul Adriana Brad a menționat că a avut nenumărate întâlniri și audiențe cu cetățenii comunei Florești.

Opoziția din Consiliul Local Florești formată din Alianța USR PLUS nu are adunat de la toți consilierii un număr semnificativ de întâlniri și audiențe, astfel că împreună cei 7 consilieri au avut 27 de întâlniri și audiențe în condițiile în care consilierii PNL au fiecare în parte cel puțin 29 de întâlniri și audiențe.

”Vorba multă, sărăcia omului” spune o vorbă din popor, iar aici consilierii alianței USR PLUS excelează. Au avut împreună 53 de luări de cuvânt în ședințele Consiliului Local Florești, dar fără  rezultate.

Category

aeroport