Senatorul clujean Adrian Oros a DEMISIONAT din PNL

adrian oros

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a demisionat din partid, fiind urmat de 16 senatori şi deputaţi care recent au părăsit grupurile parlamentare ale PNL, a anunţat, marţi, deputatul Violeta Alexandru.

Printre demisionari se află Ionel Dancă şi Adrian Oros. Acesta din urmă a acuzat că actuala echipă "a călcat în picioare" atât tradiţia, cât şi istoria PNL, transformându-l într-un partid "nefrecventabil". Pe 26 octombrie, Ludovic Orban a plecat din grupul PNL de la Cameră, devenind deputat neafiliat.

"Azi, este una  din cele mai negre zile pe care le-am trăit. Am decis să îmi dau demisia din Partidul Național Liberal. A fost o decizie foarte grea, si am sperat pâna în ultima clipă că cei care vremelnic au pus ghearele pe PNL, vor înceta să umilească liberalii si electoratul liberal și să distrugă partidul. 
Au confiscat în mod fraudulos PNL și au transformat cel mai onorabil partid românesc în cea mai izolată și nefrecventabilă formațiune politică din România.  Au călcat în picioare toată istoria și tradiția acestui partid istoric, dar și promisiunile făcute oamenilor care au votat o coaliție de dreapta cu speranța unei șanse  reale pentru dezvoltarea României.Au aruncat PNL si România, la picioarele Partidului Social Democrat. Rămân loial valorilor liberale, oamenilor care m-au votat, alături de Ludovic Orban, singurul lider politic autentic liberal care are capacitatea de a construi", a transmis Adrian Oros.

Category

zilele clujului

debrecen

 

victoria