Lincar: Cu 10.000 de fani avem mari șanse să obținem punctele puse în joc

u cluj

 

Universitatea Cluj întâlnește azi, de la 19.00, pe Petrolul Ploiești în unul dintre cele mai importante meciuri din returul play-off-ului Ligii 2.

În tur scorul a fost egal 0-0, cu un joc închis, iar Erik Lincar se așteaptă ca și de data aceasta să fie la fel. Antrenorul Universității Cluj  e conștient că Petrolul nu va risca, mai ales că și un rezultat de egalitate ar fi în avantajul ei, iar situația din clasament nu s-ar schimba. Tocmai din acest motiv strategia va fi raportată la o echipă închisă, după cum a lăsat de înțeles, evidențiind că pregătirea fizică va fi un detaliu foarte important.  Lincar își pune mare încredere și în fazele fixe, mai ales că, dacă jocul va fi unul închis, momentele ar putea aduce un plus pentru una dintre echipe.

"Ei vor veni, din nou, să joace la un 0-0. Nu au de ce să riște. Sunt mulțumiți și cu un meci egal. Au șase puncte avans față de noi. Va trebui să fim concentrați, cu mult entuziasm, să fim mai ales din punct de vedere fizic la cel mai înalt nivel și să-i provocăm la joc. Trebuie să facem ce știm noi mai bine, să avem calitate și să reușim să aducem mingea de cât mai multe ori în fața porții. Dacă toate aceste lucruri se vor întâmpla, vom avea și succes. Fazele fixe au fost cheia multor meciuri din acest play-off. De aceea, trebuie să fii foarte atent mai ales pe fază de apărare. Noi anul acesta chiar am reușit să marcăm câteva goluri din faze fixe, chiar ne-au ajutat și sper să fim la fel de inspirați. Am fost la jocul de baschet, unde a fost o atmosferă extraordinară, deși echipa a fost poate chiar tot jocul condusă, dar au fost momente cheie în care suporterii prin încurajări, prin energia pe care au transmis-o au făcut să existe situații la limită în care jocul se putea întoarce în favoarea echipei noastre. A fost o finală, un meci cu tensiune, presiune, s-a văzut asta și în evoluția jucătorilor, de aceea e important în momentele complicate și dificile să ai suporterii alături de tine. Sunt sigur că dacă se vor strânge mai mult de 10.000 – 12.000 de oameni și vor striga doar un simplu «Haide ”U”!», deja pentru jucători va fi extrem de important și vom avea mari șanse să ne obținem punctele care sunt puse în joc”, a declarat Erik Lincar la conferința de presă.

Foto: F.C. Universitatea Cluj/ Facebook

Category

debrecen

 

victoria

Profile picture for user InfoCluj.eu