România pe podium la Campionatul Mondial de karate WUKF

wukf

"Sportul te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli, te învață să știi ce înseamna sa câștigi și sa pierzi te învață ce este viata.” Billie Jean King.

Cluburiule din România au înregistrat un mare succes la cea de a 11- a ediție a Campionatului Mondial de karate WUKF, competiție desășurată în perioada 13-16 iulie la Dundee în Scoția. La acest campionat mondial au participat 32 de țări, 62 de federații, 119 cluburi și 1826 de sportivi.

Delegația sportivă de la Palatul Copiilor Cluj-Napoca, pregatită de prof. Alin Mărginean - Maestru-, Centura neagra 3 Dan, a reușit să obțină performanțe notabile: 10 titluri de campioni mondiali, 5 titluri de vicecampioni și 4 medalii de bronz.

Emoție, bucurie, dăruire și succes poate fi caracterizarea celor  5 sportivi de la ACS Poli karate antrenați de sensei Dragoș Cocișu. Aceștia  au cucerit la rândul lor nu mai puțin de 4 medalii de aur, 5 argint și 1 bronz:

Aron Matei Lath la cei 8 ani ai săi a fost cel mai tânăr sportiv al clubului ACS Poli karate care a participat la Campionatul Mondial karate WUKF.  Micuțul Matei a reușit performanța de vice campion mondial la kumite individual  din cei 42 sportivi pe categorie; vice campion mondial la kata din 12 sportivi și campion mondial la kumite echipe, din 23 de echipe .

matei lath

Rășinar Mihai (10 ani ) - campion mondial kumite echipe sub 11 ani echipa FRK WUKF - 48.

Rășinar  Claudia - dublă campioană mondială kumite pe echipe la categoria 16-17 ani ipon și rotativ și vice campioană mondială kumite ipon individual open 16-17 ani.

Dehelean Matei - campion mondial și vice campion mondial kumite echipe 16-17 ani sanbon și rotativ

Cristescu Darius - campion mondial si vice campion mondial kumite echipe 16-17 ani  sanbon și rotativ și bronz individual+75 kg.

dragos cocisu

Foto. Dragoș Cocișu / Facebook

Category

aeroport

 

victoria