„U” Cluj remiză cu CSU Craiova

u cluj

În cea de-a doua rundă a sezonului regulat al Superligii, „U” Cluj, a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida desfășurată la Mediaș în compania CSU Craiova.

Formația antrenată de Erik Lincar a făcut o primă repriză bună. Clujenii au deschis scorul repede, prin Ioan Filip (6). Universitatea Craiova şi-a revenit după pauză, a dominat şi a reuşit egalarea prin Paul Papp (64)  în urma unei lovituri de la colțul terenului.

Deși nivelul de joc al oltenilor a crescut, „U” Cluj au reușit să blocheze acțiunile ofensive, în timp ce încercau să înscrie pe contraatac un gol care să decidă câștigătoarea. După mai bine de oră de joc, oaspeții au reușit să egaleze. La o lovitură de colț, Papp a venit la a doua bară și l-a învins pe Gorcea marcând primul și singurul gol pentru craioveni.

Ambele echipe veneau după egaluri în prima etapă. Universitatea Craiova nu are nicio victorie în cele trei meciuri jucate în acest sezon: 2-2 cu Sepsi OSK, 1-1 cu „U” Cluj (ambele în Superligă) şi 1-1 cu Vllaznia Shkoder (Europa Conference League).

 

Category

aeroport