“U” Cluj a stins farul lui Hagi

u cluj

“U” Cluj a învins liderul campionatului, Farul Constanța, cu scorul de 2-0 urcând până pe locul 8 al clasamentului SuperLigii. Cele două reușite ale partidei, care au oferit surpiza campionatului, le-au aparținut lui Ovidiu Bic, respectiv Remacle.

Partida dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța a deschis etapa cu numărul 29 a SuperLigii. La casele de pariuri echipa antrenată de Ovidiu Sabău era dată ca victimă sigură în meciul disputat pe Cluj Arena. Lucrurile nu au stat chiar așa în mocirla numită impropriu teren de fotbal. Sabău a reușit să își mobilizeze elevii care au dominat prima repriză în au ratat un penalty, au avut o bară dar au intrat la cabine cu 1-0 prin reușita lui Bic.

Statistica primei reprize a fost în favoarea “Șepcilor roșii“ care au avut 18 șuturi spre poartă și 8 pe spațiul poarții apărate de Aioani. La scurt tip după penalty-ul ratat de Thiam studenții au deschis  scorul în minutul 40 prin Ovidiu Bic. Farul nu a arătat ca o echipă de primul loc.

În repriza secundă Farul Constanța a încercat să se apropie de poarta lui Gorcea însă fără succes, în schimb Remacle, profitând de o greșeală a constănțenilor a majorat avantajul la 2-0.

Echipe de start: 

U CLUJ: Gorcea - Oancea, Pițian, Miron, G. Simion, Chipciu (cpt.) - Bic, Remacle, Nistor - J. Gomes, Thiam
Rezerve: Iliev - Goranov, Ispas, Pires, I. Filip, Fl. Ilie, Ad. Bălan, I. Stoica, Haită
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

FARUL: Aioani - M. Popescu, Larie, Artean, Borza - Băluță, Nedelcu, Grameni - Alibec, L. Munteanu, Sali
Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, G. Henrique, Kiki, Grobry, Morar, Casap, Mazilu, I. Cojocaru
Antrenor: Gheorghe Hagi

Category

aeroport

 

victoria