Universitatea Cluj: Egal în derby-ul promovării

Hermannstadt-U Cluj

Ultimul meci al etapei a 4-a din din play-offul Ligii a 2-a le-a avut ca protagoniste pe Hermannstadt și Universitatea Cluj. Cele două candidate la locul secund, ce oferă automat promovarea în prima Ligă, au REMIZAT ( 0-0) într-o partidă spectaculoasă cu multe ocazii de gol de ambele părți.  

Înaintea partidei de la Mediaș, diferența din clasament dintre cele două echipe era de doar un punct. O victorie a studenților corelată cu problemele financiare ale sibienilor ar fi putut tranșa decisiv lupta pentru promovare.

Începutul meciului le-a aparținut sibienilor care au avut o ocazie imensă ce putea duce la deschiderea scorului chiar în minutul 5. Popescu a trimis o centrare șutată de la aproximativ 25 de metri. Gorcea a reușit prin polnjeu să pareze iar ulterior mingea a fost deviată în corner de Florin Ilie.

Înainte cu trei minute de finalul primei repreize Hermannstadt a mai avut o șansă uriașă pentru a trece în avantaj. Daniel Paraschiv a primit o pasă într-o poziție suspectă de offside, l-a driblat pe Gorcea, dar șutul său a trecut  paralel cu poarta.

În minutul 44 al partidei, elevii lui Erik Lincar puteau la rândul lor să acceadă la cabine în avantaj dar șutul lui Riberio din marginea careului, deviat de Alhassan, a lovit bara din stânga porții sibiene.

În repriza secundă a fost rândul sibienilor să “o dea” în bară. La mingea centrată de Nicușor Petrescu din partea dreaptă a atacului sibian, Popescu, scăpat de marcaj, se înalță și lovește balonul cu capul de la 7 metri, însă mingea lovește bara din stânga porții apărate de Gorcea.

La scurt timp, în minutul 73, Bejan șutează periculos însă pe mijlocul porții, iar Gorcea, bine plasat, respinge fantastic de sub bară.

În ultimul minut la meciului studenților le-a trecut glonțul pe la ureche când, la o centrare relativ simplă, Gorcea nu a reușeșit să rețină balonul.

Universitatea Cluj a fost susținută din tribune de aproximativ 1.000 de suporteri.

Hermanndstadt: 12. Iliev - 98. Pantea, 4. I. Stoica, 23. Bejan, 18. Opruţ - 14. Mino, 8. Alhassan, 10. Năstăsie - 93. C. Popescu, 7. P. Petrescu, 30. D.Paraschiv 
Antrenor: Marius Măldărășanu 

U Cluj: 33. Gorcea - 24. R. Romeo, 18. Fl. Ilie, 44. Ispas, 22. Pîrvulescu - 8. Balgiu, 52. Pires, 83. Ribeiro, 31. Ciobanu, 11. Tescan - 32. Boiciuc 
Antrenor: Erik Lincar

Category

debrecen

 

victoria