Accesul la Cascada Vălul Miresei, INTERZIS. FURTUNA a făcut RAVAGII

valul miresei

Accesul la Cascada Vălul Miresei a fost închis, anunță Salvamont Vladeasa Cluj. O furtună a pus la pământ copacii din zonă, iar cei rămași în picioare prezintă un risc pentru turiști.

Turiștii sunt rugați ca o perioadă să nu se aventureze să viziteze Cascada Vălul Miresei, o atracție în zonă. Cei care au planificate drumeții pot vizita, însă alte obiective.

„Din păcate trebuie să vă anunțăm că accesul la unul din obiectivele turistice, Cascada Vălul Miresei, din arealul nostru de activitate, pentru următoarea perioadă, este închis. Furtuna de săptămânile trecute a contribuit la caderea majorității copacilor din zona cascadei, iar cei rămasi în picioare sunt afectați, pe rând o să cadă toți. Chiar ieri (duminică, n. red.) au căzut 5-6 molizi, toți peste accesul la acest obiectiv”, au transmis salvamontiștii.

valul miresei

„Dacă tot aveți planificată o deplasare în această zonă, avem și alte obiective turistice de interes și de o frumusețe aparte, precum Vârful Lespezi, Traseul Grotelor, Pietrele Albe, Vârful Vlădeasa, s.a.m.d”, au precizat Salvamontiștii de la Vlădeasa.

Tot ei spun că au fost făcuți deja pași importanți pentru remedierea situației de la cascada din Răchițele și că vor anunța când se va relua accesul.

Category

zilele clujului

debrecen

 

victoria