Cum să alegi în 2023 cea mai bună agenție de pariuri online

pariuri on line

Dacă ești un pasionat de pariuri sportive și vrei să joci și tu în mediul online, la fel ca mulți alți români în ziua de astăzi, atunci primul pas este reprezentat de alegerea unei case de pariuri online. Pare o chestiune simplă la prima vedere, însă ținând cont de numărul mare de agenții disponibile pe piață, trebuie să știi exact ce lucruri să urmărești.

Citind articolul de față vei afla cele mai importante aspecte de care să ții cont atunci când vine vorba de agențiile online de pariuri. În acest mod vei putea alege cu ușurință, rapid și eficient un site de pariuri online perfect adaptat nevoilor tale.

1. Verifică licența de funcționare

Este absolut obligatoriu prin lege ca românii să se înscrie în ziua de astăzi numai în cadrul caselor de pariuri online licențiate ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).

Din start asigură-te că site-ul pe care vrei să te înscrii funcționează în mod legal și are licență de operare, fiindcă în caz contrar vei risca o amendă de până la 10.000 lei.

Este simplu să vezi dacă o agenție de pariuri are licență. Trebuie să găsești pe site-ul acesteia numărul licenței și data de valabilitate, iar ca o măsură suplimentară de verificare, poți să consulți și site-ul oficial al ONJN, acolo unde vei găsi o listă cu operatorii acceptați.

2. Citește părerile altor jucatori

Poți obține informații și detalii extrem de utile despre o casă de pariuri online și prin intermediul recenziilor și părerilor altor utilizatori.

Așadar, este o idee excelentă să cauți pe internet opinii despre o anumită agenție online înainte de a-ți deschide cont și de exemplu poți să citești despre Las Vegas păreri, fiindcă este un operator la mare căutare în prezent.

În acest mod poți uneori vedea în câteva clipe plusurile și minusurile platformei și te poți decide dacă merită să te înregistrezi în cadrul ei.

3. Ține cont de bonusuri și oferte promoționale

La pariuri pe internet este foarte util să ai la dispoziție cât mai mulți bani cu care să joci. În acest sens îți vin în ajutor bonusurile pe care agențiile de pariuri le oferă. De aceea este esențial să ții cont de bonusul de bun venit pe care îl vei primi la deschiderea contului, dar și de ofertele pentru clienții existenți.

Cu cât o casă de pariuri online are o ofertă extinsă de oferte promoționale, cu atât va fi mai avantajos pentru tine, fiindcă întotdeauna vei putea beneficia de bonusuri interesante care să îți aducă bani în plus la buget, pariuri gratuite (free bets), pariuri fără risc și alte beneficii.

4. Consultă oferta de pariere

Oferta de pariere este unul dintre principalele lucruri care fac diferența între casele de pariuri de pe internet. Este foarte util să ai la dispozitie o ofertă cât mai bogată și diversificată, atât în ceea ce privește evenimentele sportive disponibile pentru pariere, cât și numărul opțiunilor de pronosticuri.

Dacă oferta de pariuri este bogată tu vei găsi mult mai ușor pronosticuri bune de jucat și de asemenea vei putea paria pe orice eveniment îți dorești. Este important ca atât oferta pre-meci, cât și cea live să se prezinte excelent, fiindcă sunt sigur că te vei distra și tu în ambele secțiuni destul de des.

5. Verifică existența unei aplicații pentru telefon

Dacă știi că vei paria în majoritatea timpului direct de pe mobil, atunci un lucru extrem de important este să ții cont și de prezenta unei aplicatii dedicate pentru Android și iOS la agenția la care vrei să te înregistrezi.

Cea mai bună experiență de joc de pe telefon o vei obține prin intermediul acestor aplicații dedicate, care îți vor oferi un acces facil la secțiunea de pariuri pre-meci și live, precum și o mulțime de funcții utile, dar și bonusuri exclusive.

În plus, pe lângă cele 5 lucruri prezentate, atunci când alegi o casă de pariuri online poți ține cont și de metodele de plată disponibile (vei putea depune cu cardul bancar pe orice site de pariuri, însă dacă nu deții unul orientează-te către o agenție la care poți efectua tranzacții cu bani cash), de suportul tehnic prin live chat sau funcțiile precum Cash Out sau Streaming Live.

Dacă vei avea mereu în vedere aspectele amintite, poți fi convins că vei alege cu ușurință o agenție de pariuri online de cea mai bună calitate, în cadrul căreia vei putea paria exact așa cum îți dorești și vei beneficia de cele mai bune servicii.

Category

victoria

1