Dați-vă demisia toți Rareșii, Bocii, Ralucii și Fluturii de partid

adrian oros

După ce liberalii s-au aliat cu PSD pentru a forma noul guvern, ministrul interimar al Agriculturii, senatorul Adrian Oros, a criticat conducerea PNL. Oros s-a declarat unul dintre susținătorii fostului lider al liberalilor, Ludovic Orban. Senatorul clujean i-a urmat exemplul lui Orban și este unul dintre liberalii care au demisionat din grupul parlamentar al PNL.

Într-o postare pe Facebook, Adrian  Oros este de părere că, alianța liberalilor cu PSD și UDMR este defapt „o victorie în genunchi”. Senatorul clujena nu a ezitat să îl atace și pe primarul Emil Boc.

„O victorie în genunchi! Cum zicea Olguța: Marcel le-a luat și banii de pe piept. Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia pentru starea jalnică în care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat în mod artificial, când au aruncat în aer coaliția de guvernare, agravând criza economică care s-a suprapus peste criza sanitară. Și pentru modul în care au trădat electoratul care a votat o coaliție de dreapta care să dezvolte România. Niciunul nu este mai puțin vinovat. Au votat la comandă, fără nici un discernământ, ca niște păpuși mecanice invocând “interesul național". La Congresul PNL, echipa câștigătoare a promis că va ține PSD departe de guvernare cel puțin 7 ani. Acum, la două luni de la Congres, pentru a-și demonstra consecvența, aceleași personaje stranii ne spun că fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat în genunchi. Unii dintre principalii artizani și susținători ai grandiosului proiect, rămânând pe dinafară, au început să ceară capul “suflului nou”. E de așteptat ca în următoarea perioadă, mulți dintre acești vrednici “urmași ai Brătienilor ”să încerce să își spele imaginea, debarcându-l pe Cîțu. Eu le spun altceva: Dați-vă demisia toți! Toți Rareșii, Bocii, Ralucii și Fluturii de partid și de stat! Luați-vă ghiarele de pe Partidul Național Liberal!”, a scris Adrian Oros pe pagina sa de Facebook.

Category

zilele clujului

debrecen

 

victoria