"U"- Chindia 2-2. Două puncte pierdute de clujeni

u cluj

Universitatea Cluj nu a reușit să câștige cele 3 puncte puse în joc în întâlnirea cu Chindia Târgoviște deși a condus cu 2-0.

În partida desfășurată pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, elevii antrenați de Ovidiu Sabău au avut meciul în mână dar au termiant la egalitate, 2-2.

Pe un teren care a pus în dificultate jucătorii ambelor echipe, Universitatea a avut o posesie mai bună a balonului pe întreaga durată a partidei. Primul gol al studenților a fost înscris în minutul 44. Thiam după ce a driblat 4 adversari a trims balonul în plasă printr-o super execuție. Golul de 2-0 al clujenilor a fost reușit de Jose Gomes printr-o foarfecă din 6 metri. Chindia a redus din diferență în minutul 64 din penalty, acordat în urma arbitrajului VAR după un falult comis de Florin Ilie asupra lui Cooper.

Parda lui Andrei Gorcea din minutul 77, care a repins  torpila lui Andei Șerban, și bara transfersală, la lovitura de cap a lui Sergiu Buș, au făcut ca tabela tabela de marcaj să rămână 2-1 până în minutul 95. Golul egalizator al Chindiei a fost reușit de Deian Boldor, rămas nemarcat în careul Universității, la ultima fază a meciului.

În urma rezultatului de la Ploiești, Universitatea rămâne pe locul 14 în clasamentul Superligii.

Category

aeroport sarbatori

 

victoria

Profile picture for user InfoCluj.eu