„U” Cluj-FCU Craiova, 1-1

universitatea cluj

Universitatea Cluj a terminat la egalitate cu FC U Craiova, 1-1 (1-1), vineri seara, la Mediaş, într-un meci din etapa a noua a Superligii de fotbal.

Studenții, au terenul suspendat două etape după incidentele de la meciul cu Sepsi OSK, au deschis scorul prin autogolul lui Radu Negru (29), la şutul lui Ioan Filip.

Craiovenii au egalat în finalul primei reprize, prin Gabriel Iancu (45+2), din lovitură liberă de la circa 20 de metri. Echipa antrenată de Eugen Neagoe rămâne fără victorie în acest campionat.

În min. 9, la o minge trimisă de Ioan Filip, Robert Popa a respins mingea din apropierea liniei porţii, dar arbitrajul video a decis că balonul nu a depăşit linia porţii cu întreaga circumferinţă. Gazdele au avut două bare, prin Ely Fernandes (35) şi Alex Chipciu (59), iar craiovenii au trimis o dată mingea în bară, prin Andre Duarte (49).

”Erau foarte importante cele trei puncte. În prima repriză cred că am făcut o repriză perfectă. Nu le-am dat nici o şansă, nici nu au călcat în careul nostru. Cred că am marcat şi un gol, pe care VAR n-a vrut să-l valideze. VAR-ul nu ne ajută iar. Am revăzut faza, iar portarul Craiovei este cu ambele picioare pe linia porţii, iar mingea este în poartă. Cred că trebuia să avem patru-cinci puncte în plus. M-a supărat şi Boiciuc, pe care l-am introdus ca să avem o forţă mai mare în atac. Nu a fost aşa, poate nu am avut eu inspiraţie”, a declarat Eugen Neagoe


''U'' Cluj a obţinut două puncte în ultimele sale trei meciuri de campionat.

FC Universitatea Cluj - FC U Craiova 1948 1-1 (1-1), Stadion Gaz Metan - Mediaş
Au marcat: Radu Negru (autogol, 29), respectiv Gabriel Iancu (45+2).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); al patrulea oficial: Rareş George Vidican (Satu Mare)
Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Alexandru Vodă (Alba Iulia)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Ion Craiu (Bucureşti) - LPF

Category

zilele clujului

debrecen

 

victoria