U Cluj, victorie cu Botoșani (2-0)

thiam

După patru meciuri fără victorie, Universitatea Cluj a obținut, în sfârșit, un succes în partida desfășurată pe teren propriu contra FC Botoșani (2-0). Mamadou Thiam a reușit “dubla” iar  studenții au obținut toate cele 3 puncte puse în joc urcând astfel până pe locul 11 în clasamentul Superligii.

Spectacolul fotbalistic a fost categoric influențat de calitatea proastă a gazonului de pe Cluj Arena. Cu toate acestea prima repriză a fost dominată de Șepcile roșii. Universitatea  a reușit să deschidă scorul la singurul șut pe poară al primei părți a jocului (min. 28) prin Thiam, care a reluat în poartă o centrare venită de la Ovidiu Bic.

În actul secund al partidei, jucătorii Botoșaniului au intrat mai motivați pe teren forțând egalarea. În minutul 51, Gorcea a parat spectaculos lovitura de cap a lui Mailat evitând egalarea. O altă intervenție salvatoare a lui Gorcea a fost la șutul de la distanță al lui Țigănașu din minutul 66. Tabela a modificat-o însă Thiam în minutul 84. Senegalezul, servit impecabil de Chipciu, a reușit dubla. Atacantul Universității a ajuns la 7 goluri în ultimele 7 partide.  În urma rezultatului de azi Universitatea Cluj ocupă poziția 11 în clasamentul Superligii cu 28 de puncte.

Category

victoria

1