U-FCSB, VICTORIE după 15 ani. Galerie FOTO

universitatea cluj

Universitatea Cluj a câștigat în fața a 17.500 de spectatori partida cu FCSB ( 2-1), în ultimul meci al etapei cu numărul 16 din Super Ligă.

Universitatea Cluj a dominat prima repriză din toate punctele de vedere. Studenții au fost un permanent pericol pentru poarta elevilor lui Dică prin presingul sufocant fapt ce a făcut ca rezultatul pe tabelă să fie 2-0 la pauză. Golurile studenților au fost marcate  Thiam (min32) și Ioan Filip ( min40).

De cealaltă parte, FCSB a fost de nerecunoscut necontând în atac, apărarea fiind depășită în multe situații. În minutul 58 Romario Pires  vede direct cartonașul roșu și este eliminat pentru un fault asupra lui Compagno.

După emiminearea lui Pires a venit rândul lui Gorcea să iasă la rampă având mai multe intervenții care au ținut tabela înghețată la  scorul primeri reprize.

În minutul 86 Codrea reduce din diferență printr-un șut în forță  din afara careului și echipa lui Dică visa să plece cu cel puțin un punct  de pe Cluj Arena. Pe contratac în minutele de prelungire studenții puteau să se desprindă la 3-1 însă Fulop a ratat singur cu portarul.

“Ne-au ieșit toate, am avut ocazii și puteam câștiga la un scor mai mare, dar ca joc, până la eliminare, ca intensitate, cum ne-am apărat și cum am atacat, da, cred că e cel mai bun joc. Am jucat bine și cu Craiova, era să se repete scenariul când am intrat cu 1-1 la pauză. Sincer, parcă nu suntem de locul pe care suntem acum, 11, puteam să culegem mai multe puncte. e mai putem să spunem despre acești suporteri? Au fost 20.000, iar la meciul trecut, 24.000, sunt incredibili. Am avut un dezavantaj că am jucat până acum la Mediaș. Ambele meciuri cu CFR, din Cupă, ni s-au părut diferite, la intensitate, energie. Publicul te împinge să ai mai mult curaj și asta a contat clar, ofensiv. Sperăm să vină oamenii și la celelalte meciuri”,  a afirmat Chipciu la finalul partidei.

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

u cluj

Echipe de start:

„U” Cluj: Gorcea – Șt. Vlădoiu, Pițian, D. Ispas, Briceag – Ov. Bic, R. Pires, I. Filip – Chipciu, Thiam, L. Fulop
Rezerve: P. Iliev – Fl. Ilie, Nowak, G. Simion, Purece, Remacle, Haită, Hofman, Bălan
Antrenor: Eugen Neagoe

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea – Edjouma, Ad. Șut, Olaru – Cordea, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, M. Dulca, Nikolov, Radunovic, Radaslavescu
Antrenor: Nicolae Dică

Arbitru: Istvan Kovacs / Asistenți: Vasile Marinescu și Ovidiu Artene

Category

aeroport sarbatori

 

victoria

Profile picture for user InfoCluj.eu