Termeni și condiții

Înainte de a utiliza acest website vă rugăm să citiți cu atenție prezentul document intitulat ”TERMENI ȘI CONDIȚII” 

Toate drepturile de proprietate intelectuală și de autor aferente website-ului www.InfoCluj.eu  ("Site-ul") aparține în exclusivitate Societății Home Media Production SRL (str. Eroilor nr 290, Florești, jud Cluj,  C.U.I. 40750982 , nr. ORC J12/951/2019). InfoCluj.eu este controlat și operat de Home Media Production SRL.

Site-ul este destinat unei corecte informări a vizitatorilor indiferent de vârstă, religie sau apartenență politică, oricare dintre aceștia denumiți „Utilizatori”.

Prin accesarea Site-ului, Utilizatorii consimt să respecte conținutul prezentului Document precum și legislația în vigoare.

Logo-ul InfoCluj.eu este proprietatea exclusivă a Home Media Production SRL și nu aveți permisiunea de a-l copia sau utiliza în nicio modalitate. 

În cazul în care copiați, tipăriți sau descărcați orice text sau material grafic de pe Site, o faceți sub licența Home Media Production SRL  acțiunea fiind permisă exclusiv pentru uz personal, necomercial, non-profit, cu condiția de a nu modifica sau elimina nota privind dreptul de copyright, marca sau alte însemnări privind proprietatea intelectuală.

Tentativele de acces neautorizat la Site, incluzand dar nelimitându-se la orice încercare de a accesa datele personale ale unui pacient, de a modifica continutul Site-ului, de a accesa Site-ul prin dispozitive sau programe automate, de a modifica structura sau de a dezasambla software-ul într-o formă perceptibilă, de a copia sau cita din conținutul Site-ului fără indicarea sursei vor fi considerate tentative de fraudare a Site-ului și vor fi raportate de îndată autorităților competente. 

Informațiile înscrise pe InfoCluj.eu au caracter informativ și trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora în contradicție cu prezentul Document, fără acordul scris al Home Media Production SRL, este interzisă, fiind considerat furt de proprietate intelectuală și atrage răspunderea în conformitate cu prevederile legale incidente. Home Media Production SRL are libertatea de a gestiona informaţiile publicate pe Site, fără a fi nevoită să aducă justificări pentru aceasta.

MODIFICARE, ÎNTRERUPERE SAU ÎNCETARE

Termenii și condițiile prezente pot fi modificate în orice moment, modificările producând efecte din momentul publicării acestora pe Site.

În cazul în care nu sunteți sau nu mai sunteți de acord cu prezentul Document, vă rugăm să nu (mai) folosiți acest Site.

Home Media Production SRL își rezervă dreptul de modifica, întrerupe sau de a înceta activitatea Site-ului sau a unei părti a acestuia fără vreo notificarea prealabilă.

În cazul încetarii prezentului Document, fie de dumneavoastra, fie de Home Media Production SRL, aveți obligația de a distruge imediat toate materialele descarcate sau obținute prin alte metode de pe acest website, precum și toate copiile acestor materiale.

Acest Document reprezintă acordul de voința dintre dumneavoastră și Home Media Production SRL acceptat și asumat a fi respectat pentru utilizarea Site-ului și pentru a beneficia de informațiile  pe care vi le ofera  InfoCluj.eu . Prin accesarea Site-ului, agreați că Utilizatorul trebuie să aibă în vedere faptul că este persoana întru totul responsabilă, conștienta de și care își asumă toate acțiunile sale de utilizare a Site-ului, precum și efectele aferente acțiunilor sale.

victoria

1