Clujul imobiliar: Apartament în Mănăștur la 441.000 de euro

penthouse

Diversitatea pieței imobiliare a Clujului oferă oricărui cetățean, în funcție de buget și pretenții, posibilitatea achiziționării unei locuințe de vis. În cartierul cu cea mai mare densitate de populație a orașului, Mănăștur, amatorii de chilipiruri imobiliare pot achiziționa un apartament penthouse de lux la un preț de doar 441.750 euro.

Proprietatea scoasă la vânzare cu aproape jumătate de milion de euro este dispusă pe două nivele (etajle10 și 11) într-un bloc de pe strada Govora. Prețul pe metru pătrat este de 1.144,43 euro, sub media din oraș. Apartamenul are 386 metri pătrați, 13 camere și, cel mai important aspect, 4 locuri de parcare.

"Locația are o suprafață utilă de 386 mp , este situată la etajele 10 și 11 și are următoarea compartimentare: Etajul 10: Living imens + bucătărie cu loc de luat masa +2 băi + 4 dormitoare + 2 balcoane de 13 mp; Etajul 11: Living imens + bucătărie cu loc de luat masa + spațiu tehnic +2 bai + 4 dormitoare + 4 terase de 89 mp. Intrarea se poate face pe calea normală de acces , sau direct cu liftul în proprietate, la ultimul nivel cu acces controlat.  Apartamentul dispune de 4 locuri de parcare și este ocupabil imediat", este anunțul postat pe site-ul imobiliare.ro.

Foto:imobiliare.ro

 

Category

aeroport