Mașini de zi cu zi pe care mecanicii le urăsc

mecanic auto

Orice defecțiune a mașinii este, în primul rând, o problemă pentru proprietar. Cu toate acestea, există mărci și modele care provoacă mai multe probleme mecanicilor, în timpul reparațiilor. Nu este de mirare atunci că mecanicii ar spune cel mai probabil clientului că nu au timp și trebuie să caute pe altcineva.

De ce urăsc mecanicii anumite tipuri de mașini?

Unele mașini sunt cunoscute pentru dificultățile lor legate de reparațiile necesare, pentru care, chiar și cele mai simple sarcini de întreținere necesită mult timp și efort. Alte modele au compartimente pentru motor atât de mici încât doar mâinile mici se pot încadra în majoritatea locurilor. Dacă ai una dintre mașinile de mai jos, este recomandat fie să cheltuiești mulți bani pentru reparații cu mecanici de specialitate, fie să scapi de ea în întregime!

Cele mai multe probleme rezultă din lipsa spațiului pentru manevra liberă a cheii, iar noutățile tehnice sunt în continuă creștere. Drept urmare, pentru a ajunge la partea deteriorată, trebuie dezasamblată o parte din mașină. Mecanicii înșiși au cel mai mult de spus despre asta. Din declarațiile lor, a fost întocmită o listă cu acele mașini pe care ei urăsc să le repare. Lista este deschisă de Alfa Romeo 166 - o mașină care se depreciază rapid în valoare, care poate fi văzută pe orice portal de vânzare de mașini second hand. Iar dacă totuși vrei să o cumperi, nu uita să intri pe carvertical.com/ro pentru a o verifica. Potrivit mecanicilor, în versiunea Alfa cu motor V6, reparația demarorului este cea mai proastă, către care accesul este deosebit de dificil. De asemenea, multe probleme sunt înlocuirea angrenajului de sincronizare la dieselul JTD. În continuare, această listă infamă mai include: Opel Signum, Renault Laguna II, VW Sharan I, Volvo S40, Mercedes A-Class B-Class, BMW 320 D, Chrysler 300 M.

Modele de mașini pe care mecanicii nu le vor în atelier

• Mini Cooper

     S-ar putea să nu fie foarte surprinzător că o mașină cu „Mini” ca nume de marcă ar fi greu de reparat. Cel mai adesea invocat motiv pentru dificultatea de a lucra la un  Mini Cooper este lipsa spațiului în compartimentul motorului. Este nevoie de mâini foarte mici pentru a lucra la un Cooper și tot nu vor ieși nevătămate. De asemenea, mai multe piese tind să se deterioreze aproape în același timp. Acest lucru poate echivala cu reparații costisitoare dacă decizi să îți reduci pierderile și să îl duci la o reprezentanță pentru reparații. Aceste probleme persistă în toate modelele MINI, ceea ce o face una dintre cele mai dificile mărci de mașini de reparat și întreținut. Dacă totuși vrei neapărat acest model de mașină, intră pe bestvindecoder.com/ și verifică informații esențiale despre ea, căci doar prin intermediul numărului VIN poți afla dacă merită să cumperi o mașină pre-utilizată. 

• Toyota MR2

     Toyota MR2 este o fiară complet diferită în comparație cu cele două modele anterioare . MR2 este o mașină sport japoneză, în întregime. Are un motor central, turbocompresor și este cu tracțiune față. De asemenea, este ușoară și foarte rapidă. Coupe-urile sport cu motor mijlociu tind să fie mult mai dificil de condus și întreținut. Toyota nu este adesea una dintre cele mai scumpe mărci de mașini de reparat și întreținut, dar MR2 și multe dintre celelalte coupe-uri sport clasice ale Toyota sunt excepții.

• Mercedes Benz 600 Grosser

     Cu ușurință una dintre cele mai dificile și mai scumpe mărci de mașini de reparat și întreținut în general, Mercedes Benz 600 Grosser este considerată ca una dintre cele mai proaste mașini la care trebuie lucrat. De ce? 600 Grosser nu depinde în niciun fel de electronică. Imaginează-ți tot ceea ce este condus de electronice astăzi și înlocuiește cu un sistem hidraulic de presiune. Geamurile, încuietorile electrice, scaunele, trapa, capacul portbagajului și ușile cu deschidere automată erau toate alimentate cu un sistem hidraulic de presiune.

Category

aeroport

 

victoria