Alternativa Dreaptă prezentă la Roma alături de Riji SuNak și Elon Musk

meloni marza

Adela Mirza, în calitatea sa de Preşedinte al Partidului Alternativa Dreaptă şi de reprezentant al României în conducerea Familiei Conservatorilor Europeni (European Conservatives and Reformists Party - ECR) a participat weekendul acesta la festivalul anual dedicat sărbătorii de Crăciun, Atreju, organizat de Giorgia Meloni şi partidul de guvernământ Fratelli d'Italia.

Evenimentul a oferit ocazia consolidării legăturilor între diferitele grupuri conservatoare din Europa, această inițiativă reprezentând un pas semnificativ către promovarea unui dialog constructiv și o colaborare fructuoasă în cadrul spațiului conservator european.

marza

În cadrul întâlnirii de la Roma a fost discutată strategia comună pentru abordarea alegerilor din 2024 a partidelor membre ECR, dar au fost purtate şi dezbateri publice cu privire la teme esenţiale pentru viitorul continentului şi a Uniunii Europene. Dna. Adela Mirza a abordat în cadrul discuţiilor tema inteligenţei artificiale (video mai jos), dezbătând cu ceilalţi invitaţi oportunităţile dar şi riscurile prezentate de ascensiunea AI.

mirza1

Festivalul Atreju a reprezentat cel mai mare eveniment al anului în sfera de gândire conservatoare, având invitaţi de seamă precum Rishi Sunak – premierul Marii Britanii, Jorge Buxadé – europarlamentar și vicepreședinte ECR sau Radosław Fogiel – europarlamentar și secretar Internaţional PiS, dar şi nume cu greutate din mediul internaţional de bussines, precum Elon Musk.

Category

aeroport

victoria